1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Job som gaveindpakker

Job som gaveindpakker

Lily-pie

Lily-pie

191 indlæg
  • Skrevet

Min mand fik den ide at vi/jeg kunne starte en virksomhed hvor jeg pakker gaver ind for folk, altså når de køber ting på nettet så vil de så blive sendt til min virksomhed, så pakker jeg dem ind og sender dem videre til modtager, jeg vil så have en række udvalg af gavepapir og bånd og måder at pakke ind på, (f.eks en pakke hvor pakken ligner en monster) så mere personligt end i butikker hvor de har en slags gavepapir, og det kun er gavepapir og bånd. 
Så jeg ville være lidt interesseret i at høre om der overhoved ville være et marked for det, så jeg ville blive glad for hvis i ville svare på nogen spørgsmål 

Ville i betale for at få jeres gaver pakket specielt ind?

Hvad ville i betale for at få jeres gaver pakket ind? 

contrast

contrast

1864 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes det lyder som en spændende idé. Ift. at undersøge markedet for det, så vil jeg foreslå at du først får taget nogle lækre billeder af hvordan gaverne ser ud når du har pakket dem ind, og så viser det til folk. Det er nemmere at forholde sig til når man ser resultatet præsenteret foran sig.
Dandelion

Dandelion

144 indlæg
  • Skrevet

Kære Trådstarter. 

Det lyder spændende med at I/du vil starte en virksomhed her er nogle ting I/du skal overveje inden:

1) Hvad skal målet være for virksomheden? Vil I leve af det eller skal det blot være et hobby projekt - isåfald er I så villige til at miste penge på det?

2) Kan I/du koble jer på en anden etableret virksomhed? Måske kunne I stå for deres gaveindpakning, så når kunden skal betale for varen kan kunden bestemme hvilken gaveindpakning fra jeres virksomhed han/hun vil have. 


3) Hvem skal pakke gaverne ind? Skal det kun være dig eller skal I ansatte flere? Og hvor lang tid kommer I til at bruge på en order? 

4) Skal I have bestemte designes eller må kunden selv bestemme alt? 


held og Lykke med forretningen :)