1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Kender I de der kolleger...

Kender I de der kolleger...

Aries3003

Aries3003

595 indlæg
  • Skrevet

der bare tager ALT super personligt?? Har i dag været til personale-møde, og det gik bare nærmest helt galt! Vi er to afdelinger med en fælles leder og en souschef (som er i min afdeling)
Vi startede med at snakke om resultaterne af vores trivsels-undersøgelse fra januar (ekstern konsulent fremlagde resultatet) og vi fik ros for at vi er så tilfredse med vores arbejde.
Lidt senere på mødet skal vi så snakke APV (arbejds-plads-vurdering) som vi SKAL lave snart (lovpligtigt). Den overordnede sikkerhedsgrupper har bestemt at undersøgelsenskal være åben; ergo er man IKKE anonym, og hvis én ansat svarer stik modsat af de andre, kan det blive taget op. Min ene kollega (som er i den anden afdeling) siger så at h*n mener at der er nogen der ikke vil være 100% ærlige fordi det ikke er anonymt. (der har været nogle interne problemer i den afdeling) En anden fra samme afdeling bakker op, og vores leder siger at h*n er ked af at der er nogen der føler at de ikke kan være ærlige - her går min første kollega i forsvar; h*n føler sig angrebet og føler at h*n bliver kaldt u-ærlig... Og en længere snak bryder ud - specielt mellem de tre. Min leder mener ikke at h*n har forstået hvad der er de mener, for de kan bare ikke blive enige.
Næste udbrud kommer så til sidst da vi snakker udviklingsdag i juni, som i første omgang var planlagt til planlægning af sammenlægning med et andet hus, men eftersom der intet nyt er kommer ud - kan vi jo ligesom ikke rigtigt planlægge noget! Det flipper de så også lige skråt over - jeg forstår virkelig ikke mine kolleger ind i mellem...? De tager ALT meget personligt, og føler at alt er et personligt angreb - mest i den anden afdeling.
Pyha - skulle lige ud med det; det blev nok lidt langt; sorry!

FiiinoBambinooo

FiiinoBambinooo

2391 indlæg
  • Skrevet

ja der er desværre mange der tager tingene alt for personlige og det vil der nok altid være

Noget andet er så, at jeg tror dine kollegaer har ret i at folk ikke vil være 100 % ærlige i en åben tilfredshedsanalyse, da de så ville kunne blive stillet til regnskab for deres svar, hvis du forstår hvad jeg mener? Men det var lige off-topic

Aries3003

Aries3003

595 indlæg
  • Skrevet

Jeg forstår udemærket godt at de ikke 'tør' være 100% ærlige når det ikke er anonymt... Problemet er bare at det ikke er noget VI bestemmer om den skal være; det kommer oppefra! Og de overfaldt nærmest min leder fordi undersøgelsen ikke er anonymiseret... DET forstår jeg ikke!!

Mest populære tråde