1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Kvote 2 sygeplejerske

Kvote 2 sygeplejerske

SarahM

SarahM

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej piger. Jeg står og skal lave en motiveret ansøgning til sygeplejerske uddannelsen i Slagelse . Men jeg aner ikke hvordan jeg skal skrive den og aner ikke hvad jeg skal skrive. Er der evt. nogen her på Woman der er på den uddannelse og som har skrevet en ansøgning til dem, eller andre der er erfaring med sådanne ansøgninger? Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se en ansøgning hvis nogen har en liggende. Håber i kan hjælpe mig ... På forhånd tak. Sarah
Træet

Træet

40 indlæg
  • Skrevet
Det er en god ide at kigge på studie beskrivelsen, og se hvordan du selv kan linke dig til hvad den uddannelse indbærer. Og det skal være med konkrete beviser, så ikke noget med "jeg kan godt lide at arbejde med mennesker, fordi jeg er imødekommende og det interreserer mig". Det skriver ALLE. Spørgsmålet er hvad der har gjort dig så imødekommende, og hvorfor kan du så godt lide at arbejde med mennesker. fx: "Jeg har arbejdet i en hjemmepleje, hvilket har gjort mig i stand til at møde mange forskellige mennesker, og jeg trives med det. Arbejdet med mennesker interessere mig fordi det at kunne hjælpe folk til at leve et bedre liv er min største passsion ". Eller sådan noget i den stil.
SarahM

SarahM

2 indlæg
  • Skrevet
1000 tak for din hjælp (Træete)
helene34533

helene34533

4 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej SarahM,

Kan godt forstå du er mega meget i tvivl om hvordan en kvote 2 ansøgning skal skrives. Var jeg også selv! Også fordi det er så vigtigt for ens fremtid og man vil bare helt vildt, gerne ind på den uddannelse, man ønsker. 
Jeg tog selv kontakt til nogen, der vidste mere om det, end mig selv gør fordi jeg virkelig gerne vil ind. Jeg fik hjælp med min kvote 2 ansøgning, og er så glad for jeg gjorde det, fordi er så tilfreds med min ansøgning nu, og ville ikke selv kunne have skrevet den. Har nemlig lidt svært ved at få formuleret mig på skrift. 

Synes du burde overveje at kontakte dem hos www.gokvote2.dk, de er vildt hjælpsomme, og virkelig gode til det de laver! :) Og de hjalp mig mega meget!!  

Held og lykke med det hele!

Kh
Helene <3

Mest populære tråde