1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Mening om Odense :)

Mening om Odense :)

Stormi

Stormi

4 indlæg
  • Skrevet
Hej. Jeg vil lige forhør jer herinde om Odense generalt som by, i forhold til andre store byer som århus og københavn. Hvad er jeres mening om odense nu, som er under stor udvikling med letbanen og et udvidet kulturliv som tinderbox og åbning af forskellige mad restauranter. Er Odense ved at blive en rigtig stor by eller er planen på vej derhen? Hvad er jeres mening om det? Denne tråd er selvfølgelig tiltænkt dem som bor i odense, andre må selvfølgelig gerne svare også :) Knus
vitaminwater

vitaminwater

399 indlæg
  • Skrevet
Jeg flyttede hertil fra Lolland-Falster i December og jeg synes byen er skøn! Der er meget byggeri osv, men det er hvad det er. Odense er ikke så stor som Kæbenhavn overhovedet og det kan sagtens mærkes. Men her er rigtig dejligt, specielt nu her når vejret er blevet varmere.
Yaquar

Yaquar

7 indlæg
  • Skrevet
Hejsa Noget af det jeg elsker allermest ved Odense er Syddansk Universitet. Nu ved jeg ikke om du er studerende, men jeg elsker blandt andet, at fakulteterne er samlet under ét sted. Derudover har de også lavet nogle skønne kollegieboliger nær universitetet. Der er ingen tvivl om, at Odense er under udvikling, men på nuværende tidspunkt kan det godt være en begrænsning, eksempelvis i forhold til trafikken og vejene. Og så er det jo ikke en særlig stor by, så jeg synes, at man ofte støder ind i de samme mennesker når man er i byen fx. Der har været åbninger af nye restauranter, men jeg vil sige, det er ikke fordi, at jeg er den store forskel på de forskellige restauranter hvis det giver mening. Det er dog uden tvivl en dejlig og tryg byg. Og som sagt, så ELSKER jeg universitetsmiljøet på SDU, så er det bestemt noget af de positive jeg kan komme med. Håber det hjalp :-)