1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Nogen der har erfaringer med opstart af webshop?

Nogen der har erfaringer med opstart af webshop?

SanneK

SanneK

8 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej, er det nogen af jer herinde der har erfaringer med webshopløsninger? Jeg er ved at prøve at få en lille webshop op på benene som sideprojekt, med økologiske creme. I den forbindelse har jeg kigget på den her magento webshop løsning https://www.wexo.dk/e-handel/magento-webshop og ville høre om der er nogle af jer, der har erfaringer med Magento? Eller hvis I har gode erfaringer med andre gode og nemme webshop løsninger, så byd endelig ind. Jeg er kun i undersøgelses-facen pt :)

1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Majken101

Majken101

3 indlæg
  • Skrevet
Der finde rigtig mange løsninger der ude, men jeg vil klart anbefale at du bruger WordPress + WooCommerce, som er 100% gratis. Det gode ved disse to er, at der er sindsygt mange i verden der bruge det, og derfor er det altid nemt at finde hjælp på nettet, hvis man sidder fast. Lang de fleste webhoteller understøtter også disse to, og du kan installere dem med et enkelt klik de fleste steder :-)

Jeg bruger det selv på en del shops, og det fungerer rigtig godt. Jeg er ikke selv så teknisk anlagt, men heldigvis findes der, netop fordi systemerne er så brugt, masser af freelancere, der kan hjælpe dig.

Mvh.