1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Nogen der har erfaringer med opstart af webshop?

Nogen der har erfaringer med opstart af webshop?

SanneK

SanneK

8 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej, er det nogen af jer herinde der har erfaringer med webshopløsninger? Jeg er ved at prøve at få en lille webshop op på benene som sideprojekt, med økologiske creme. I den forbindelse har jeg kigget på den her magento webshop løsning https://www.wexo.dk/e-handel/magento-webshop og ville høre om der er nogle af jer, der har erfaringer med Magento? Eller hvis I har gode erfaringer med andre gode og nemme webshop løsninger, så byd endelig ind. Jeg er kun i undersøgelses-facen pt :)

1987-male

1987-male

3039 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
jeg kører selv ebay når jeg skal sælge teknik. Det funker fint. Du rammer hele verden. Ellers er der one.com har ikke prøvet dem men de er rigemlig kendte. Men prøv at starte med at søge på øko cremer på ebay. Der er sikkert nogle der allerede kan gøre det billigere og bedre end dig i england. Hvis du virkelig mener, at du har slået markedet, så smid mig en besked, så kaster jeg et par tusind kroner i projektet, penge til webshoppen så den kører perf, reklame på fb så folk reelt ser dine produkter osv osv. Dette gør at du har en udgift mindre, sådan så dine reelle udgifter bliver produktion af cremen & emballage. Giver det plus om 5 år, så har jeg vundet i mit sats og du kan give mig det jeg har tjent ved at skyde penge i dit projekt. Giver det ikke plus og du & jeg bare har kastet penge ud af vinduet så er det sådan det er. Er du interesseret og kan fortælle mig hvorfor du mener at du kan slå markedet, så smid mig en besked herinde så skyder jeg gerne lidt penge i for sjov :) Ellers kan du bare sælge på ebay selv, så slipper du for at lave reklame og betale penge til webshop, er folk glade for det du sælger giver de kun positivt feedback og det får endnu flere til at købe fordi du er troværdig og dine produkter generelt er gode, hurtigt screeshot: plus
Majken101

Majken101

3 indlæg
  • Skrevet
Der finde rigtig mange løsninger der ude, men jeg vil klart anbefale at du bruger WordPress + WooCommerce, som er 100% gratis. Det gode ved disse to er, at der er sindsygt mange i verden der bruge det, og derfor er det altid nemt at finde hjælp på nettet, hvis man sidder fast. Lang de fleste webhoteller understøtter også disse to, og du kan installere dem med et enkelt klik de fleste steder :-)

Jeg bruger det selv på en del shops, og det fungerer rigtig godt. Jeg er ikke selv så teknisk anlagt, men heldigvis findes der, netop fordi systemerne er så brugt, masser af freelancere, der kan hjælpe dig.

Mvh.