1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Selvstændig nyt kontor

Selvstændig nyt kontor

Sofie&blomsten

Sofie&blomsten

3 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej allesammen :) Jeg har været selvstændig i noget tid og skal til at flytte "hjemme fra" da mit hjemmekontor ikke er stort nok og det er nogle gange for svært at koncentrer sig med alt det støj. Jeg bor i Kolding og tænker på at vælge Pakhuset hos syddanskeforskerparker.dk/ Er der nogle af jer der har erfaringer her fra?
1987-male

1987-male

3069 indlæg
  • Skrevet
Yes :) Men jeg skriver det ikke offentligt :)
Anne-Elise

Anne-Elise

6 indlæg
  • Skrevet
Hvis du har fået feedback herpå må du meget gerne dele den - leder selv efter noget i Kolding eller trekantsområdet.

Hvad laver du i øvrigt? :)

Jeg er selv medarbejder i en internetvirksomhed, der hedder roomformore.dk, hvor vi sælger alt fra spejle til plakater og knagerækker. Kunne være sjovt at høre hvad forumets andre selvstændige beskæftigede sig med. :)
Kirsten Dahm

Kirsten Dahm

3 indlæg
  • Skrevet
I Trekantsområdet er der da masser af muligheder for mindre kontorer for selvstændige - der også er til at betale. VIdensparken i Fredericia er rigtig god med kontorer i alle størrelser. I den prisbillige afdeling er der kontorfællesskabet i Bramdrupdam på Centervej 2 i Kolding. Held og lykke med projektet :)
Zizzy

Zizzy

74 indlæg
  • Skrevet
Zizzy her har mange og gode erfaringer inden for det selvstændige erhverv. Jeg har været selvstændig erhvervsdrivende siden jeg var 2 år gammel. Jeg startede med at sælge lort i børnehaven -muselort, kattelort hundelort og you name it. Alt slags lort, det var fandme i høj kurs. Senere udvidede jeg mit katalog med kanellort, æblelort og kamelpis (her var jeg blot 27 år). Kæmpe hit, største i byen, måske nogensinde. Jeg blev desuden casted som løve til "løvernes svin", men takkede nej, da jeg havde for travlt med mit erhverv (sælge lort (primært)). Min virksomhed er på det seneste vokset meget, og har derfor valgt at udvide mine kontorfaciliteter. Før sad jeg på gulvet med alt mit smeltende lort og en stump blyant. Nu har jeg smækket et stykke hærdet stykke pap oven på mursten, hvilket udgør et formidabelt skrivebordsgrundlag. Hævet sidder jeg og nyder min kaffe, som en konge. If you wanna get in the bizz, you gotta sell shit