1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Skifte gymnasie!!!

Skifte gymnasie!!!

sofie12321

sofie12321

11 indlæg
  • Skrevet
Hej! Jeg har besluttet mig for at skifte gymnasie. Jeg er både virkelig glad, men også sindssygt bange ved tanken om det. Jeg er så nervøs for om dette gymnasie nu er det rigtige for mig og om min klasse er god. Kan nemlig ikke overskue tanken om at dette heller ikke skal gå godt. Det skal lige siges at jeg går i 1.g :) Jeg har ikke lyst til at fremstå som hende den stille eller noget i den dur. Nogle der har nogen råd med hensyn til at starte på et nyt gym? Eller erfaringer? Jeg tager i mod alt! Knus
sofie12321

sofie12321

11 indlæg
  • Skrevet
Hvis nogle har foreslag til gode og ikke for interne gymnasier i Kbh område, tager jeg gerne i mod forslag også!
Zizzy

Zizzy

74 indlæg
  • Skrevet
Hej Sofie, ikke. Nu skal du sateneme høre. Start evt ud med en lille vits til at mørne stemningen i skuret. Det kunne fx være noget i stil med: "Hvad får du, hvis du krydser en gorilla med en stegepande? - min bare røv". Når de har fået grint af (medregn ca 20 min.) så har du med rette indfundet dig som alphaen i det sociale hieraki, der hersker på skolen. Skulle nogen være i tvivl fortæller du bare joken igen og svinger vedkommende en syngende lussing - BeeGees. Gør hverdag din entre til sangen "Nightfever" med BeeGees. Det ser skide sejt ud. Gør derefter din exit med samme sang. Gentag ditte trin tre gange hver morgen, indtil du til sidst sætter dig ned og er klar til at modtage undervisning. Bag en kage til klassen - banankage med nødder og chokoladelort.Et banandrøn :) Monifique! Le bladé de Púré min sum se fair! Tag herefter hele klassen med til Frankrig og se Notre Dame. Tag hjem igen. Gør entre i lufthavnen til sangen "Nightfever" med BeeGees. Næste uge gentager du alle ovenstående trin.
DKLarsen

DKLarsen

7 indlæg
  • Skrevet
Hej Sofie. Jeg ved ikke om det er for sent, eller om du allerede er startet på et nyt gymnasie. Jeg skiftede selv gymnasie midt i 2.G og det var det bedste jeg nogensinde har gjort. Jeg havde gået hele 1.g på Det Frie Gymnasie inde på Nørrebro, som er et helt fantastisk og meget alternativt gymnasie, men det er også et sted der kræver meget selvdisciplin (hvilket jeg ikke havde på det tidspunkt) så hvis du har det er det et perfekt sted! Men jeg skiftede over til Gefion Gymnasium, som er et utroligt kompetent gymnasie med de sødeste lærere og elever! Det kan jeg helt klart anbefale dig! Det kan godt være lidt hårdt at starte op midt i et skoleforløb hvor folk har dannet grupper, men min erfaring er at alle var meget åbne og søde til at tage imod mig og inkludere. Held og lykke med det!