1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Studenterkørsel HF?

Studenterkørsel HF?

02anonym

02anonym

3 indlæg
  • Skrevet
Ja, som titlen siger, er der nogen der ved om der er studenterkørsel når man går på HF? Har fundet ud af der er nogle uddannelser, hvor man ikke må køre studenterkørsel og min familie var lidt uenige hvorvidt HF var med i det, da jeg skal starte der efter ferien. Det var ikke lige noget jeg havde tænkt over før nu, så den henvender sig nok mest til dem der har taget en HF; havde I lov til at køre studentervogn? :)
1987-male

1987-male

3069 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Strammere regler for studenterkørsel 28. maj 2012 Få gode råd inden studenterkørselen, Regler og love Politiet har i år strammere reglerne for hvem der må køre studenterkørsel. I den tilladelse som man får står: “Studenterkørsel er kørsel i forbindelse med afslutning af en gymnasial uddannelse, det vil sige til: Studentereksamen (stx), Højere forberedelseseksamen (hf), Højere handelseksamen (hhx) og Højere teknisk eksamen (htx). Der kan altså ikke gives tilladelse til studenterkørsel med elever fra andre uddannelser”. Det betyder at alle andre desværre ikke kan køre studenterkørsel. Det kan virke uretfærdigt, men det er reglerne, der gælder lige nu. Se politiets retninglinier her: http://www.politi.dk/da/borgerservice/tilladelser/studenterkoersel/
contrast

contrast

1850 indlæg
  • Skrevet
Ja det må HF'ere godt 🙂
Rikke2011

Rikke2011

675 indlæg
  • Skrevet
Det må de gerne. Har selv taget hf og vi holdte os bestemt ikke tilbage.
Dandelion

Dandelion

122 indlæg
  • Skrevet
Som de andre skriver må HF godt. Hvis du dog går i HF enkeltfag og ikke har nogen bestemt klasse skal du dog selv finde nogle fra dine hold og aftale det med dem :)