1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Studere på AU vs. KU

Studere på AU vs. KU

Inam

Inam

10 indlæg
  • Skrevet
Jeg vil læse en bachelor i antropologi til sommer, men hvor??? Nogen med erfaringer om de to studier forskelle eller ligheder eller andet? Gerne både generalt om studierne og også gerne om selve antropologi-studiet.
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Der er meget læsestof!! Og så er det en god idé at være rigtig god til engelsk. Jeg blev i hvert fald overrasket over, hvor svært det var på sociologi. Jeg var tilmeldt antropologi i Århus, men nåede at flytte til Kbh, inden jeg startede. Og så er det meget teoretisk.
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
..men der er jo masser af spændende muligheder for at rejse og arbejde BAGEFTER.
Inam

Inam

10 indlæg
Tak for svar! Jeg elsker at læse og er også god til engelsk, så no problem. Har du en fornemmelse af forskellen på at læse antro på ku og AU? Og hvad har du brugt din uddannelse til? Hvis du er færdig self :)
culpa

culpa

687 indlæg
  • Skrevet
Udover at det er nemmere at få jobs (og studiejob) på Sjælland vil der ofte ikke være den store forskel mellem AU og KU. Bemærk dog, at antropologi har en ekstremt stor arbejdsløshed på op mod 50% efter endt uddannelse.
gitte345

gitte345

846 indlæg
Jeg er også god til engelsk...sociologimaterialet er i en lidt anden kategori:). Jeg endte med at lave noget helt andet og kreativt. Jeg skriver i stedet:)
Inam

Inam

10 indlæg
Det lyder også spændende, jeg har også overvejet rigtig meget at lave i hvert fald et forskningsprojekt. Det synes kunne være rigtig spændende. Ellers så fanger div. Konsuletjobs også min interesse. Så tænker at antropologi sagtens kunne gå begge veje for mig. Men har du været på moesgård i Århus? :)
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Jeg var tilmeldt, men dukkede aldrig op, fordi jeg nåede at flytte til Kbh inden.