1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Studie og psykisk sygdom

Studie og psykisk sygdom

lemana

lemana

18 indlæg
  • Skrevet
Hej Jeg er efter lang tids sygdom startet på et studie i februar: ergoterapeut. Det er rigtig spændende, men hold op, hvor er det hårdt! Alle i min klasse siger, at de synes, at det er vanvittig hårdt, og jeg har så oven i købet problemer med træthed og koncentration pga min psykiske sygdom. Vi har lige lavet gruppeopgave, og jeg har tudet de sidste 3 dage over det, og har mest af alt bare lyst til at droppe ud. Jeg føler nogen gange, at jeg må vælge mellem min uddannelse og mit helbred. Jeg har en SPS mentor (social pædagogisk støtte), men jeg synes ikke rigtig, at det hjælper så meget. Jeg har intet overskud til at ses med venner eller at have nogle fritidsinteresser (kan knap nok samle energi til at købe ind), og vores undervisere forventer, at vi studerer op til 50 timer om ugen! Jeg vil rigtig gerne den her uddannelse, og jeg har brugt over et år på at forberede mig på den, men jeg er bare bange for at gå ned med flaget. Jeg ved ikke, hvad jeg ellers skal læse eller arbejde med, da jeg har haft arbejde tidligere, som også blev for hårdt. Er der andre, der har erfaring med at studere med en psykisk sygdom? Jeg ved heller ikke, hvad jeg ellers skulle læse, der var mindre krævende og som jeg ville synes, var interessant....
chikua

[slettet bruger]

507 indlæg
  • Skrevet
Hvad er det for en psykisk sygdom du snakker om :)
gitte345

gitte345

567 indlæg
Mærkelig kommentar.
gitte345

gitte345

567 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes, du skal lytte til din krop. Hvis du føler, at det er for hårdt og du før har måttet droppe arbejde, fordi det blev for hårdt, så tror jeg, at det bliver enden på det her alligevel. Jeg tror, de fleste vil sige det modsatte, i hvert fald dem, der ikke har stået i samme situation. Selvom du ikke ved lige nu, hvad du ellers skal læse eller arbejde med, så finder du nok ud af det med tiden. Måske et job, hvor det ikke gør så meget, at du har en sygdom? Noget kreativt måske, hvor mange andre også har diverse sygdomme, men arbejder alligevel. Du skal ikke bebrejde dig selv eller kræve for meget af dig selv. Helbredet er vigtigst.
chikua

[slettet bruger]

507 indlæg
Hvorfor det en mærkelig kommentar?
gitte345

gitte345

567 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Fordi den er sådan nysgerrig og lidt fordømmende som i "har du nu også en psykisk sygdom" og snakker om er bare...altså papegøjer snakker. Det er formuleringen.

Mest populære tråde