1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Studieskift efter 4/5 år

Studieskift efter 4/5 år

cbhchilli

cbhchilli

4 indlæg
  • Skrevet
Kære alle, håber i kan give nogle gode råd. Jeg er i den situation at jeg direkte efter gym kom ind på (hvad jeg troede var) drømme uddannelsen. Som kun 20-årig. Nu her 4 år senere, er jeg stadig glad for min uddannelse, men jeg kan ikke lade vær med at have en nagende fornemmelse at jeg skal noget andet. Dog ved jeg ikke om det er for sent for mig at skifte? Jeg kan tidligst starte til næste sommer, dvs. at jeg på daværende tidspunkt vil være 25 år når jeg skifter. Så jeg vil være min. 30 når jeg er færdig. Det er 10 års uddannelse... SU er ikke som sådan et problem pga noget arv, men jeg er bange for at selvom jeg lige nu synes det virker naturligt at skifte, at jeg måske vil ændre mening når jeg om 4 år stadig læser på uni? Nogen der har nogen gode råd? Kh. En forvirret uni-studerende
culpa

culpa

689 indlæg
  • Skrevet
Hvad læser du nu, og hvad overvejer du at skifte til?
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes at du skal blive hvor du er. Du skriver "jeg er stadig glad for min uddannelse". Det er argument nok for mig. Jeg går gerne så langttil at sige, at det vigtigste er ikke, hvilken uddannelse du har, men at du har en uddannelse. Dvs. hvordan kan du få en hurtigst muligt? Er det er blive hvor du er, eller starte på en ny? Det er at blive hvor du er. Mit argument er at du aner ikke hvordan verden ser ud i morgen, så ingen grund til at planlægge og skifte spor så længe man har det godt, og det har du. Dvs. det du får snart er lige så godt som det andet du vil tage, hvis ikke bedre. Håber du bliver glad for din uddannelse når du er færdig :)
jane9595

jane9595

12 indlæg
  • Skrevet
Jeg er enig med 1987-male. Sørg for at blive ferdig med den uddannelse du snart har fuldført så du har den i bunden. Der er få ting, der er så ærgerlige som at kun NÆSTEN have en grad på sin CV. Så kan du senere i fred og ro vurdere en deltidsuddannelse ved siden af dit job. Ellers, når man er usikker på hvilken vej man skal gå, vil jeg jo anbefale at virkelig sortere sine tanker og muligheder. Det har jeg selv nogle gange fået gjort ved en clairvoyant, og har haft meget glæde af den hjælp det har givet. At opsøge en clairvoyant er nok ikke for alle, men hvis du ville vurdere det kan du nemt finde en på nettet.