1. Forum
  2. Debatten
  3. Studie og job
  4. Ufaglært job i Odense

Ufaglært job i Odense

miakjaer

miakjaer

2 indlæg
  • Skrevet
Hej piger. Jeg holder sabbatår dette år og nok også året efter. Jeg leder efter et job i Odense, eller som kan udføres hjemmefra. Jeg har allerede job i en bager, men jeg har dårligt knæ, så jeg vil gerne have noget hvor mine knæ ikke er så belastede. Min drøm er jo hvis det kan udføres hjemmefra, men ellers måske på et kontor? Er der nogen der ved noget, eller evt har nogle råd til at få den slags job? Jeg har kigget på jobindex siden i sommers, men det har desværre ikke båret frugt.
1987-male

1987-male

3069 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg er selv fra Odense, og har et netværk her. Hvis du kan bruge nogle af disse ting, må du gerne skrive en PM: 1) Pakke blomster. Du står op det meste af dagen, tjener omkring 100 kr i timen eller lidt over. 2) Dække bord til diverse samlinger - altså tallerkener skal stå pænt osv. Husker ikke lige lønnen, men måske omkring 150 i timen. 3) Rengøring på Facebooks datacenter lidt uden for Odense - pas på med den, hvis den belaster knæet. 4) Sælge ting over telefonen - der har jeg en person tæt på havnen der kan få dig ind i sådan noget. Du sidder på et kontor, og ringer folk op og sælger dem så ting de ikke har brug for. Har du det ok med det, så er det fint nok. Jo mere du sælger, jo mere tjener du. 5) Freelance arbejde inden for et unikt felt. Lad os sige, du er super god til at designe en hjemmeside eller sy en konfirmationskjole. Du fastsætter her selv din løn. Lad os sige, du vil have 1000 kr for at syge en kjole. Du siger så, det er hvad jeg kan tilbyde - er der en der ønsker dette - skriver personen til dig. 6) Babysitting og hjælp til lektier til folkeskoleelever. Det er vist også omkring 100 kr i timen. 7) Hvis knæet virkelig gør ondt, og du bare ikke kan andet end at sidde hjemme i en kort periode for at arbejde, så er der også nogle gange muligheder hos nyopstartede bookmakerfirmaer, som er meget desperate for at få kunder, og derfor, hvis du spiller på et bestemt udfald og taber, så refunderer de dine penge op til 500 kr: https://www.betxpert.com/redirect/bookmaker/mr-green/spil-paa-dansk-sejr-og-faa-pengene-igen-som-freebet-hvis-du-taber Det du fx gør her er, at du finder en nyopstartet bookmaker som mr green, indbetaler 500 kr og spiller kun på det udfald, hvor de vil give pengene tilbage, hvis du taber. Dvs: Denne gang er det wales - Danmark. Du indbetaler, spiller for det beløb de vil give tilbage, hverken mere eller mindre og så hvis du vinder, så udbetaler du det du har indbetalt + gevinst. Taber du, udbetaler du kun, det du har indbetalt. I mit eksempel her: 500 kr indbetalt. Danmark vandt. Fint, 1212 ryger ud til bankkonto. De skriver ofte så, hvis de er meget desperate: Tak fordi du prøvede at spille hos os. Her har du 500 kr mere. Fint siger du, denne gang ryger de på en kamp, hvor jeg selv kan vælge, for det er det i siger at jeg må. Taber jeg, taber jeg bare de 500 i lige har givet. Vinder jeg, så udbetaler jeg alt. Min anden kamp vandt, men denne gang, fordi jeg selv kunne vælge tog jeg en kamp, hvor afkast er meget større: Dvs: 4239 ryger ud: https://ibb.co/fVY6Ef Din risiko er 0. Din indtægt er potentielt 5000 på 2 dage. Desværre skriver de ikke tredje gang. Men igen, hvis du gør det, læs regler og vilkår meget tydeligt.
kstebit

kstebit

6 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej Mia - vi har også en åben stilling her hos Move Marketing som tekstforfatter. Jobbet kan klares hjemmefra og der vil være til ca 5-10 timers arbejde om ugen. Det du hovedsageligt skal skrive om er økonomi til siden afbetalt.dk