1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Acne i 4 år...

Acne i 4 år...

Sof96

Sof96

7 indlæg
  • Skrevet
Hej alle, Det fremgår jo af titlen. Jeg har kæmpet med acne i 4 år nu - har prøvet adskillige receptpligtige cremer, tetracyklin og en omgang Isotretinoin. Af en eller anden årsag er de urenheder bare ekstremt vedholdende, og det går hårdt ud over selvværdet. Er der nogen af jer herinde, som har nogle nyttige erfaringer, der kunne hjælpe mig? Er fortsat forhåbningsfuld men dog meget frustreret. Ps. vil lige tilføje, at jeg har "eksperimenteret" med at droppe komælksprodukter (+slik og alkohol), renser ansigt 2 gange om dagen, anvender milde renseprodukter og fugtighedscreme, bruger make-up, der ikke tilstopper porerne, vasker ofte sengetøj samt har forsøgt med forskellige vitaminer og kosttilskud. Intet uden den store virkning desværre. Har også prøvet med nogle andre p-piller uden positiv effekt. Hilsen herfra
1987-male

1987-male

2800 indlæg
  • Skrevet
Prøv den anden vej. Psykisk velbefindende. Find ud af hvordan du har det, løs de problemer og så se om det hjælper. Ikke at det er en selvfølge, at psykisk tilstand --> fysisk tilstand, men det skader ikke at undersøge det. Gå til lægen og snak med ham om hvordan du kan blive undersøgt psykisk denne gang.
Miss J

Miss J

58 indlæg
  • Skrevet
Kosmetolog??
Sof96

Sof96

7 indlæg
Taak - har helt klart det aspekt med, da huden påvirker min psyke meget. Taler med en dygtig terapeut.
Sof96

Sof96

7 indlæg
Har jeg også prøvet - men kun et par gange. Synes ikke helt, at det hjalp dog :) Kender du til en god kosmetolog i så fald?
gitte345

gitte345

755 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Mon ikke du har en hormonel ubalance? Fx PCO? Poly cystic ovarie syndrome? Hvis du også har kraftig hårvækst og voldsomme menstruationer er det nok det? Eller at dit immunsystem ikke er stærkt nok? Jeg tænker, at din læge må hjælpe.
Miss J

Miss J

58 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Google: acnelan hvilke produkter bruger du ligenu????????? har du prøvet noget med tea tree oil,eller peeling med enzymer det er det jeg føler virker,samt en rasulmaske i ny,og næ det kan du få i helsekostbutikker,og det holder længe:)