1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. brystreduktion som 18 årig?

brystreduktion som 18 årig?

MaryW

MaryW

2 indlæg
  • Skrevet
Er der nogle af jer der har erfaring med om man kan få en brystreduktion som 18 årig? Eller skal man vente? Siden jeg var 14 har mine bryster vokset ekstremt meget og i perioder rigtig hurtigt. Faktisk kan jeg slet ikke rigtig passe nogle bh'er længere, da de ikke findes i min størrelse. For det andet så har jeg også problemer med ryggen osv, fordi jeg egentlig er en ret lille pige, og når ens bryster så vejer 4-5 kg hver ud af i alt omkring 55 kg... det er bare ikke godt. xD
Lani

Lani

65 indlæg
  • Skrevet
Det skal du snakke med din læge om. Tvivler på alderen er et problem, da du trods alt er både myndig og fuldstændig færdigudvokset. Rygproblemer kan godt være nok til at du måske kan få tilskud gennem sygeforsikringen til en reduktion, men det kommer an på en vurdering fra først din egen læge og så den eventuelle plastikkirurg. Hvis du allerede nu som 18-årig har rygproblemer, så bliver det sikkert værre med årene.
MaryW

MaryW

2 indlæg
  • Skrevet
Har bare fået fortalt at det er bedst at vente til ens bryster ikke vokser mere, og at de godt kan gøre det til man er i starten af 20'erne. Ved godt at jeg bør snakke med min læge, men ville lige høre om nogen havde nogle erfaringer først.
Lani

Lani

65 indlæg
Jeg kender en der har fået brystreduktion da hun var midt i 20'erne, men jeg ved desværre ikke om hun blev bedt om at vente først. Ellers vil jeg læne mig tilbage og forhåbentlig læse andres erfaringer, for mere kender jeg ikke til emnet :)

Mest populære tråde