1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Få sat gang i systemet

Få sat gang i systemet

Rikke2011

Rikke2011

675 indlæg
  • Skrevet

Hey, er der nogen der har et godt tip til at få gang i en mave der er gået i stå. Jeg har prøver alle de sædvanlige kost,- og motionsråd. Så det er ikke et råd om svesker og masser af vand jeg søger. Jeg har også prøvet den fantastiske ting man stopper op bag i. 

Er dr nogen der kender til en eller the eller øvelse der bare virker. Så tager jeg gerne imod rådet. 

Dandelion

Dandelion

127 indlæg
  • Skrevet
Kære Trådstarter.
Sådan noget er modbydeligt at døje med, min mave gik engang i stå i to månender. Jeg prøvede også vand og svensker men intet hjalp. Til sidst anbefalede en læge mig at drikke Cultura og det gav pote. Drik cirka en halv flaske af det om dagen, gerne mere, det gør underværker. Og ellers skulle A38 også virke. Hvis det ikke går væk så opsøg en læge. 
God bedring :) 
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
Kig på det psykiske og ikke på det fysiske. Maven er gået i stå af en grund. Du kan kontakte din læge og få afklaret en gang for alle om du fejler noget fysisk. Men han vil nok sige nej. Alt efter hvor god han er. Nogle læger bliver ved med at lede efter noget fysisk, selvom en anden læge med det samme klart vil ku sige - der er ikke noget fysisk. Man kan vle lave en scanning der klart og tydeligt viser at der ikke er noget? Få taget nogle blodprøver? Og så må du finde ud af hvad det ellers kan være. Jeg kender ikke dit liv, men hvis der ikke er noget fysisk så spol tilbage til den dato hvor problemerne startede og kig efter hvad du har lavet af ændringer i dit liv der. Overarbejde over langt tid hvor den dag var dråben? Problemet i famillien? I forholdet? Se det store billede og ikke blot at du har spist 0.1 gram mindre fiskeolie op til problemet og i løbet af problemet.