1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Gode råd til ihærdig kvinde

Gode råd til ihærdig kvinde

Liselotte80

Liselotte80

12 indlæg
  • Skrevet
Jeg søger nogle råd i forhold til tilbagevendende stramninger eller smerter i skulderen. Vi har købt et gammelt hus for nogle år tilbage, og jeg har været meget aktiv (ikke sikkert min bedre halvdel er enig) med forskellige projekter såsom maling af værelser og andre istandsættelser. Desværre bliver jeg ved med at døje med skulderen. Min veninde har anbefalet noget kosttilskud og jeg har prøvet smertestillende piller, men jeg tror ikke det er løsningen. Senest er jeg også begyndt at få ondt når jeg sidder i sofaen om aftenen, selvom jeg ikke har lavet noget hårdt arbejde i huset. Jeg har læst på dengodestol.dk at en god kontorstol kan have betydning for om man får ondt forskellige steder, men tror nu ikke det er en kontor stol, der er løsningen til mig eller...? Er der nogle af jer skønne kvinder der har erfaringer med stramme holdnings korrigerende t-shirts fra annodyne? Eller måske fif til nogle gode øvelser? Gode råd modtages med kyshånd :-)
Smaek-kys

Smaek-kys

2089 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes du skal høre en fysioterapeut eller kiropraktor. De kan fortælle dig om det måske er din holdning eller stol eller noget helt andet. De kan også give dig nogle øvelser, så hvis du får ondt igen, at du så kan lave øvelserne.
Enit

Enit

415 indlæg
  • Skrevet
Jeg ville nok tage hen til egen læge og høre hvad de foreslår :) evt få en henvisning til fysioterapeut eller til videre udredning på sygehuset alt efter hvad din egen læge finder ved sin undersøgelse.
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1032 indlæg
  • Skrevet
Jeg ville også snakke med lægen først - om end ikke andet så for at udelukke diverse ting. Med det sagt, så har min kæreste en t-shirt fra Anodyne som han er meget glad for. Han er en høj mand (198) som hurtigt får ondt i ryggen da han står og falder sammen, og trøjen hjælper helt sikkert med hans kropsholdning. Om den løser dit problem er jo så ikke til at sige. Men jeg ville helt sikkert kontakte læge først.
Liselotte80

Liselotte80

12 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Tak for jeres gode råd og beklager mit sene svar. Jeg er glad for jeres tilbagemeldinger! En fysioterapeut anbefalede en god kontorstol, råd om hvordan jeg skulle sidde rigtigt, og jeg fik nogle øvelser. Det har hjulpet rigtig meget :-)