1. Forum
 2. Debatten
 3. Sundhed
 4. HJÆLP! brug for behandling!, hvilken tandlæge s...

HJÆLP! brug for behandling!, hvilken tandlæge skal jeg vælge?

MBKtdl

MBKtdl

5 indlæg
 • Skrevet

Min gamle tandlæge er gået på pension for 3 års tid siden og jeg har ikke været til behandling i den periode.. Jeg lider en del af tandlægeskræk og har ikke kunnet få taget mig sammen til at komme af sted til en ny. Men jeg er begyndt at få ondt i to af mine kindtænder og er nødt til snart at komme af sted til en tandlæge. Kender i nogle dygtige, der ikke bliver irriterede over at man er tandlægeskræk?

MBKtdl

MBKtdl

5 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Fiona23

Fiona23

2 indlæg
 • Skrevet

Jeg bruger Mads hos Østerbro Tandlægerne. Han er super dygtig og giver sig altid god tid til at svare på spørgsmål undervejs og hvis jeg lige har brug for en pause bliver han heller ikke irriteret. Jeg har nemlig også haft en del tandlægeskræk, men det er blevet meget bedre med Mads som tandlæge. 

Han arbejder vist også er par dage om ugen på den klinik der hedder Falkoner Tandlægerne ;-)

1987-male

1987-male

2541 indlæg
 • Skrevet

skriv godt smil københavn på google - så finder du en der både er billig og god i dit område.

Og tandlægeskræk - fortæl dem om det - hvis du har brug for at snakke om det :-)

womanizer26

womanizer26

42 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Hvis andre leder efter en tandlæge i Københavnsområdet eller Frederiksberg, samt lider af tandlægeskræk, så vil jeg anbefale jer at se Alhambravej tandlægerne an. Rigtig flinkt og kompetent personale, der forstår sig på deres kunders behov - og så er tandlægen i Frederiksberg - https://alhambravej.dk/tandlaegeskraek-koebenhavn/ Hvis i er studerende har de også studierabat: https://alhambravej.dk/tandlaege-studierabat/
Frk. Smilla

Frk. Smilla

3 indlæg
 • Skrevet
Jeg vil helt klart anbefale dig gå til Frederick Upton Sjölin - tandlæge i Hellerup. Hans klinik har stort fokus på, at man kan have tandlægeskræk, og at dette er helt naturligt og helt okay. Tjek hans hjemmeside http://tandklinikken.biz/?gclid=CJiI0aDkktYCFUa6GwodrwEO-A - her skriver han: "Vores tandklinik danner ramme for en rolig atmosfære i Hellerup, hvor selv patienter med tandlægeskræk, vil kunne slappe af i tandlægestolen." Uanset hvem du vælger/har valgt, så held og lykke :)