1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Hudpleje og sundhed men stadig ikke perfekt hud :(

Hudpleje og sundhed men stadig ikke perfekt hud :(

milkstar

milkstar

817 indlæg
  • Skrevet

Jeg ville høre om jeg er den eneste, som har ALT for høje forventninger til sin hud. Jeg drikker 2-3 liter vand og dagen, træner 3 gange om ugen, spiser en masse frugt, grønt og nødder og så plejer jeg min hud hver morgen og aften med gode produkter. Jeg er bare ikke rigtig tilfreds med hvordan den ser ud. Jeg har aldrig bumser, men synes mine porer er synlige og jeg har ikke en helt jævn hudtone. Det kan være jeg er blevet påvirket af alle de perfekte instagram billeder med filter, men hvordan er jeres hud og har i et bud på hvad jeg kan gør, som vil gøre min hud ekstra flot?

vaniljestang

vaniljestang

356 indlæg
  • Skrevet

Jeg er ved at uddanne mig til kosmetolog, og kan sige dig at ingen ha perfekt hud som vi ser på billeder og film. Det ser ud til du gør det rigtige. Mange tror at hvis man bare bruger nogle gode produkter, får man perfekt hud.. Nej. Kosten er også super vigtig.
Mht produkter. Har du fået tjekket din hudtype? Det er jo vigtigt du bruger de produkter som er gode for din hudtype.

Hvis dine porer er tydelige er det nok bare sådan din hud er, måske fedtet. Så er lermasker rigtig gode i det område, men de vil aldrig blive mindre, hvis din hudtype bare er sådan. Men man kan gøre meget med make-up (vil klart anbefale mineral make-up, da der ikke er alle de mineralske olier i fra industrien)

Men lad dig ikke blive manipuleret af de flotte billeder og videoer der er. ALT er redigeret og ingen har så flot hud som på de billeder og videoer!

vaniljestang

vaniljestang

356 indlæg
  • Skrevet

og iøvrigt; Rens din hud med en almindelig rensecreme/gele whatever hver morgen og aften og en god creme evt med solfactor. (altid solfactor!!)

milkstar

milkstar

817 indlæg
  • Skrevet

Du har nok ret og det er så nemt at blive påvirket desværre. Jeg bruger Beaute Pacifique, Dermalogica og nogle ting fra Avene.

Jeg ved make-up kan gøre meget, men jeg vil rigtig gerne have flot hud uden. Jeg tror dog ikke det blive bedre end det er nu. Tros også man kan over behandle sin hud.

Ved du noget om hvordan mælkeprodukter virker på ens hud? Jeg drikker mælk i kaffen og får nok spist yoghurt hver dag til hver anden. Måske er det det som skal skæres fra.

vaniljestang

vaniljestang

356 indlæg
  • Skrevet

Dermalogica bruger jeg og det er de produkter vi bruger mest på klinikken. De er ihvertfald super gode! Det andet kender jeg ikke

Det er ikke videnskabeligt bevist med mælkeprodukterne. Nogle mener det hjælper at skære det fra, andre mener det er en skrøne. Det er ikke bevist at lige netop at skære mælkeprodukter fra gør huden bedre. Personligt tror jeg ikke selv på det. Mælk i kaffen og yoghurt hver anden dag, burde ikke ha den store effekt på huden.. Det var måske noget andet hvis man drikker 5 liter mælk hver dag. Jeg drikker også mælk i kaffen og mælk generalt, og det tror jeg ikke har indvirkning på min hud hvertfald..

Men ihvertfald massere af vand, fugtcremer og en god peeling gør underværker!
Jeg kender alt til demalogicas produkter, så bare spørg løs hvis det skulle være!

lottelindgren

lottelindgren

4 indlæg
  • Skrevet
Hej. Hud er en meget kompleks organisme og er varirer rigtig meget fra person til person. Jeg har dog fundet et par rigtig gode tips her https://www.skiin.dk/category/gode-raad/
Youngdumbandbroke

Youngdumbandbroke

25 indlæg
  • Skrevet
Jeg døjer selv med min hud, og er stadig i gang med at behandle ar efter akne for to år siden. Jeg vil bare sige at jeg har skåret mælkeprodukter (ALLE mælkeprodukter) ud af min kost, og det har gjort en kæmpe forskel! Nu får jeg næsten kun bumser under min menstruation. Jeg tror på at vi mennesker ikke er bygget til at indtage mælkeprodukter, da vi simpelthen ikke kan nedbryde dem. Nogle mennesker kan, da vi har udviklet os til at kunne det, i takt med at mælkeprodukter blev en normal fødevare, men det giver super god mening for mig at vi derfor stadig er RIGTIG mange mennesker der får bedre hud når vi skærer dette fra. Håber det kan hjælpe:)
Liselotte80

Liselotte80

12 indlæg
Jeg tror der er noget om det du skriver Youngdumandbroke. Har selv skåret ned på indtagelse af mælk, og synes at min hud er blevet pænere - har ikke længere så uren hud. Har læst her https://castorolie.dk/olie-til-uren-hud/, at akne skyldes en bakterie, og at bl.a. ricinusolie og hybenkerneolie kan være effektiv til at få ren hud. Hvad enten det er dit hår eller din hud så skal den plejes, og her er din kost også afgørende. Læs mere på siden jeg har refereret til. Haha ricinusolie er åbenbart og effektivt som afføringsmiddel, men jeg har nu selv god erfaring med castor olie til sårpleje, hårtab og min hud generelt. Håber du finder opskriften til en smuk hud, men tror også du bør tænke på at skære mælk fra samt spise meget grønt.

Mest populære tråde