1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Jeg døjer helt vildt med skæl i hovedbunden

Jeg døjer helt vildt med skæl i hovedbunden

Dk7540

Dk7540

3 indlæg
  • Skrevet
Jeg har i rigtig lang tid nu døjet med skæl i hårbunden. Jeg har prøvet alt, hvad der kan prøves af skælkure og skælshampooer. Der er simpelthen intet der virker, og jeg er efterhånden ved at være bange for det er noget jeg bare må lære at leve med. Jeg har også læst forskellige steder på nettet om skæleksem, som skulle en kronisk sygdom.. Mit spørgsmål lyder så om i kender til nogle mirakel produkter, som hjælper mod skæl? Og ville det være åndssvagt af mig, at tage til lægen med det?
existencia

existencia

454 indlæg
  • Skrevet
Jeg har selv en hovedbund, som slår ud på ALT, hvilket til tider resulterer i skæl. Efter jeg begyndte at bruge Purely professional shampoo 4 har jeg ingen problemer haft. Så selvom den er lidt dyr, så vil jeg bestemt anbefale den. Hvis du ikke snart finder en løsning, så bør du tage til læge med dit problem. Der kan man vist få noget special shampoo
Dk7540

Dk7540

3 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Tak for svaret! Jeg vil helt bestemt prøve den shampoo som du nævner. Jeg har dog allerede prøvet med en masse neutrale shampooer, og prøvet at begrænse mig til kun at vaske håret hver anden gang jeg er i bad. Efter at have læst lidt mere, har jeg faktisk besluttet mig for, at tage til lægen med problemet. Jeg er virkelig bange for at det er skæleksem jeg har, efter at have læst her. Jeg mistænker også at stress kan være skyld i problemet. Så tror også jeg vil prøve at få lidt mere ro på hverdagen.
LouiseJ123

LouiseJ123

3 indlæg
  • Skrevet
Hvis du ikke får held hos lægen, har jeg faktisk haft skæleksem og brugte den her shampoo mod skæl og hovedbundsvamp til at dulme det og med tiden forsvandt det helt :) https://www.leluna.dk/dandrene-anti-dandruff-shampoo.html Held og lykke med det :)