1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Keto actives ?

Keto actives ?

Camilla 2.0

Camilla 2.0

32 indlæg
  • Skrevet
Hejsa. 
Jeg vil gerne tabe lidt sul inden julen står for dørene, og jeg synes at det er lidt svært at få bevæget sig ned i motionscenter pga de nuværende omstændigheder med covid osv. Så jeg ville gerne prøve Keto actives, da jeg har læst at det er et af de førende diet piller som virker. Så ville lige høre om andre herinde har været på dem? Og har nogle erfaringer? 
Jeg ved godt, at hvis man spiser sundt og jappa jappa, så taber man sig. Jeg har desværre nogle personlige grunde til ikke at kunne det. 
 
Så, hvad er jeres erfaringer ? Hvis i selvfølgelig kender til pillerne ? 
ttanfysio

ttanfysio

4 indlæg
  • Skrevet
Hej Camilla

Umiddelbart kender jeg ikke til pillerne, men generelt er det en dårlig ide med piller, fordi de sjældent virker, og hvis de gør, så skader de typisk mere end, hvad de gavner.

Det bedste er træning kombineret med 5:2 diæten. Det behøver ikke være så voldsomt. Bare stille og roligt komme lidt i gang med motionen. Evt. kan du have et motionsudstyr derhjemme.

Hvis du vil, så kan du tage et kig her: https://iformsupport.dk/motionsredskaber-til-hjemmebrug/ og måske finde inspiration til motionsredskaber til hjemmebrug.

2-3 gange træning om ugen kombineret med 5:2 diæten gør underværker. Det er ikke ualmindeligt at tabe 0,5-1 kg om ugen.

Mvh.
Thomas