1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. OMAD diet

OMAD diet

Sunshine96

Sunshine96

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Slettet
Lius

Lius

74 indlæg
  • Skrevet
Siden det er et debatforum og ikke en blog, så vil jeg komme med mit eget synspunkt. 
"Omad" diæten lyder meget usundt, og det skader sikkert kroppen, da man ikke får de nødvendige protiner, fedt og kulhydrater fra et enkelt måltid, - for slet ikke at tale om alle vitaminer! 
Så det ender nok med at du får det dårligt ligesom de andre kurer.. 
Har du prøvet at opsøge en læge? Måske er det dit stofskifte, der gør det sværre for dig at tabe dig? 
gitte345

gitte345

567 indlæg
Jeg tænker præcis det samme. Alle de her kure virker simpelthen ikke, heller ikke denne. Jeg tror også, du har for lavt stofskifte eller at der er en anden ubalance. 10 kg hvert år lyder af meget. Jeg vil klart tro, at du tager på af den her kur, fordi den smadrer forbrændingen totalt.
Naika

Naika

455 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Okay?vil i så fald anbefale dig,at ledsage dette ene måltid med en kæmpemæssig skål salat med sunde olier,og frø fx græskarkerner tag vitamintilskud dagligt for det må være uhyre svært,at få alle sine behov dækket med kun et enkelt måltid?ville få lavet en vitamintest for,at få undersøgt om jeg led af nogen mangler(holistiske læger vil vist gerne udføre dem)tager du nogen former for medicin? kunne godt tænke mig du skrev hvilken motion,og hvilke kost,og drikkelse du indtog i den sunde periode,og undlod du alt syndigt,eller gav dig selv lov,at få lidt indimellem?hvilken mad har du tænkt du vil vælge,og vil du variere den,eller spise ensformig kost for det er ikke tilrådeligt fordi det gør det sværere,at tilføre kroppen den næring den har brug for behandl dig selv med kærlighed,og vær tålmodig det er usundt,når man stresser sig selv,når du siger det er følelserne du spiser med handler det først,og fremmest om du plejer din psyke bedst muligt:-/