1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Søvnrædsel/Night Terror

Søvnrædsel/Night Terror

Pilgrim5

Pilgrim5

2 indlæg
  • Skrevet
Hej alle Jeg er en pige i 20'erne der er begyndt at lide af Søvnrædsel/Night Terror. Det påvirker min dagligdag meget og jeg har svært ved at falde i søvn om natten grundet angst for at vågne op ved at skrige i søvne eller have voldsomme mareridt. Vågner næsten natligt med angst fordi jeg har haft mareridt. Er der nogen der har prøvet det samme og er der nogen der ved hvor man kan få hjælp til det henne? Går ved en psykolog men hun behandler ikke på søvnrædslen men mere på angsten det følger med. Håber nogle kan give nogle input, måske især nogle der selv har prøvet det - føler mig lidt alene i verden med det her problem. Hilsen mig
Supernova1

Supernova1

460 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg kan huske jeg rejste til Frankrig i juleferien for 2 år siden, og boede hos min families hus, jeg var der i to uger, og i de 2 uger jeg var der, havde jeg mareridt og vågnede skrigende op næsten hver nat. Det var vildt mærkeligt for jeg har aldrig oplevet at have så mange mareridt lige efter hinanden, og jeg kan godt forstå at man kan blive lidt bange hvis man sover alene, men jeg blev ikke bange som sådan, fordi jeg godt vidste at det var en drøm, men jeg kan forstå at det kan være ubehageligt at falde i søvn igen lige efter fordi man er bange for at ens mareridt bare forsætter, så det jeg gjorde og som hjalp på mig lige efter jeg vågnede op med en dårlig drøm var at jeg prøvede at tænke positive tanker, som feks at jeg befandt mig på en flot landskab med roser og blomster i alle farver, og så prøv at holde dig vågen i et par minutter før du falder i søvn igen så dit mareridt ligesom ikke fortsætter, og bliv ved med at minde dig selv om at det bare er en drøm og ikke virkelighed, og kun tænk positive tanker inden du sover og efter du vågnet op med et mareridt. Og ladvær med at se gyserfilm lige inden du går i seng, jeg kan huske engang at jeg så Anaconda filmen en nat og da jeg så sov fik jeg mareridt om at den løb efter mig på min skoles bakke😂. Jeg håber at du kan bruge mine råd :)
chikua

[slettet bruger]

507 indlæg
  • Skrevet
Jeg har skrevet en pm til dig :)
Pilgrim5

Pilgrim5

2 indlæg
Tak for dit råd :-) Jeg har som sådan ikke svært ved at falde i søvn igen efter jeg er vågnet efter et mareridt men jeg har svært ved at falde i søvn når jeg går i seng - ligger og kigger rundt og er nervøs for om der skulle komme nogle ind i min lejlighed (nok fordi det er det mine mareridt oftest har været)..... men tak for svar:-)
ItLars

ItLars

67 indlæg
  • Skrevet

Mest populære tråde