1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Tabe sig på efterskole

Tabe sig på efterskole

AnonymGirl

AnonymGirl

1 indlæg
  • Skrevet
Hej allesammen. Jeg er en pige på 17 år der går på efterskole. Jeg har altid været til den lidt høje side ift. BMI og vægt. Jeg gik engang til noget sundhedsplejerske halløj og tabte mig så meget at jeg ikke var overvægtig mere på papir (BMI). Men tiden gik, og jeg tog det hele på igen, og mere. Jeg er 166, og har aldrig vejet så meget før og er oppe på 75 kg ca. Har ikke vejet mig i lang tid og har måske taget på siden sidst. Mit problem er at jeg VIRKELIG gerne vil tabe mig (ned til under 60 kg, eller til jeg er tilfreds) men jeg er bare ret doven. Samtidig med det, så er jeg ikke altid så vild med salaterne på skolen (er ikke kræsen), og kan ikke lade være med at spise slik og alt det der, da der er en kiosk nærmest PÅ skolen. Jeg er overvægtig, ked af min krop og vil virkelig virkelig gerne tabe mig. Men jeg har ikke motivationen til det, især når det kommer til motion og sukker. Og hvad gør jeg med mad? Jeg kan ikke ændre menuen. Har virkelig brug for jeres hjælp. Nogen der har nogle råd?
chikua

[slettet bruger]

507 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg er ret sikker på du godt kan lade vær med at spise slik fra kiosken. Du har fri vilje til at ignore tanken om at spise slik. 1. Spis til du ikke er sulten mere 2. Spis det din krop har brug for og ikke det du tror den har brug for. 3. Spis når du er sulten 4. Nyd hver mundfuld. Det er mindfulness spisning Jeg har et par interviews jeg har lavet med kvinder, der arbejdet med vægttab. Kan du engelsk så kunne det være et kig værd https://www.youtube.com/watch?v=JrvZADLDaN4&t=1s og https://www.youtube.com/watch?v=PfDpz135DlA
babycrew

babycrew

108 indlæg
  • Skrevet
Ja nu kommer det du ikke vil høre.. Men vil du tabe dig skal du lukke munden og lette røven.. Stop med slik, sodavand, hvidt brød mv selvom det er let tilgængeligt.. Og så må du ud og bevæge dig.. Gå, løb, cykel, dans, spil fodbold.. Gør hvad du har lyst til, men rør dig.. Der findes INGEN let måde at tabe sig på! Ingen magisk pille du lige kan indtage.. Det er ikke en slankekur der skal til, men en permanent livsstilsændring.. Ellers vil du endnu engang tage det hele på når du har tabt dig.. Så kom op og kom i gang, ingen kan smide kiloene for dig..
contrast

contrast

1716 indlæg
  • Skrevet
Hvad de andre sagde. Og så vil jeg tilføje at du ikke skal vente på at motivationen kommer, for så sker der ikke noget. Gør det af ren og skær disciplin, ikke motivation.

Mest populære tråde