1. Forum
  2. Debatten
  3. Sundhed
  4. Tidligere spiseforstyrrede?

Tidligere spiseforstyrrede?

womwom

womwom

14 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
For lidt under to år siden formåede jeg at slippe en spiseforstyrrelse, som ligeledes havde fulgt mig i to år. Først anoreksi, så bulimi. Jeg har det godt i dag, men savner indimellem at kunne sparre med nogen, som ligesom jeg er "raske", men som stadig engang imellem synes at tanker om vægt og mad kan fylde lidt for meget. Er der nogen, som ved, om der findes et fora eller en gruppe på Facebook etc., hvor tidligere spiseforstyrrede kan samles og hjælpe hinanden? Jeg har prøvet at finde noget på Facebook, men uden held. Jeg starter også gerne en gruppe selv, men det kræver selvfølgelig, at nogen sidder med samme behov som jeg. God dag, derude!
chikua

[slettet bruger]

507 indlæg
  • Skrevet
Der er helt sikkert nogen, der har samme behov. Du kan jo bare starte en og så reklamere for den, så begynder folk nok stille og rolig at dumpe ind.
TCJ

TCJ

8 indlæg
  • Skrevet
Hvor er jeg glad for, at du skriver! Jeg har længe været på udkig efter en lignende støttegruppe. Jeg ser mig selv som rask, men som du beskriver, kæmper jeg stadig med tanker om vægt og mad i ny og næ. Hvis du laver en gruppe, vil jeg rigtig gerne være med! Knus Cecilie.
womwom

womwom

14 indlæg
Hej Cecilie Hvor er jeg glad for, at du skriver! Kunne være man skulle gøre noget ved det så :)
womwom

womwom

14 indlæg
Hej igen Jeg har oprettet dette forum og håber, at det kan blive til noget. Det kræver blot at der reklameres for det :) http://dejligsomduer.proboards.com/

Mest populære tråde