1. Forum
  2. Debatten
  3. Support
  4. Bliver det muligt at skrive beskeder til bruger...

Bliver det muligt at skrive beskeder til brugere igen?

Untitled

Untitled

25 indlæg
  • Skrevet

Jeg synes, det er en skam, at det ikke længere er muligt at sende en besked til hinanden herhinde, samt at man ikke kan gå ind på hinandens profiler. Kommer det til at blive muligt igen, eller er disse funktioner bare tabt? Hvor er det gode gamle Woman.dk blevet af?

Kan sagtens være, at jeg ikke har været opmærksom på info omkring dette, og at disse spørgsmål allerede er blevet besvaret én gang. Kan jo umuligt være den eneste der savner dette :)

theshewolf

theshewolf

879 indlæg
  • Skrevet

jeg syntes virkelig informationen omkring det hele har været dårlig. Jeg var ikke klar over at funktionen med at skrive beskeder til hinanden ville forsvinde.. så nu aner jeg ikke hvordan jeg skal skrive til den person jeg skrev med herinde, uden at skulle skrive min egen mail eller navn i fuld offentlighed, for at kunne komme i kontakt igen... rigtig dårlig stil Woman!

Redaktionen

Redaktionen

137 indlæg
  • Skrevet

Hej begge to 

Da forum gik i luften for 3 måneder siden, prioriterede vi ikke at udvikle en chatfunktion, da vores tal viste at kun et fåtal benyttede mulgiheden. Da vi kan se, at mange af jer efterspørger muligheden for at skrive privat til hinanden, arbejder vi derfor også lige nu på, om det er muligt at få udviklet en form for chat, så I igen kan skrive til hinanden. Vi kan ikke sige, hvornår det bliver muligt for jer, men vi håber på det bliver løst i år. Mere kan jeg ikke sige lige nu.

Med hensyn til manglende information, er vi kede af, at du, theshewolf, synes den har været mangelfuld. Det må vi tage til eftertanke, så vi kan gøre det bedre næste gang.   

Tak for jeres henvendelser. 

Venlig Hilsen 

Kathrine, Digital assistent