1. Forum
  2. Debatten
  3. Support
  4. Hvad hulen gør jeg?! ):0

Hvad hulen gør jeg?! ):0

Anonym20

Anonym20

12 indlæg
  • Skrevet
Hej alle. Jeg har et lille stort problem. Jeg har næsten lige haft blærebetændelse som jeg ca fik d. 4 juli og det stoppede d. 8 ca. Men... i mandags eller tirsdags skulle jeg tisse rigtig meget igen, eller det følte jeg, så nu sidder jeg på toilettet konstant og det så ubehageligt, fordi jeg hjemme hos min kæreste. Mig og ham har været sammen i 4 måneder imorgen og vil gerne fejre det, for vi har et langdistance forhold og derfor ikk kunne fejre det de andre måneder. Jeg tænker vi tager i biografen, men jeg ved ikk hvad jeg skal gøre hvis jeg har det sådan her? Jeg har allermest lyst til at ligge i hans seng og tude, for det er så ubehageligt. Jeg ved ikk om det blærernetændelse eller om min blærer bare er mega overaktiv, men jeg føler virkelig jeg ved at dø.. hvad gør jeg? ):
Dandelion

Dandelion

122 indlæg
  • Skrevet
Ring til lægen først og hør om det er blærebetændelse igen du har. Hvis du stadig har det skidt i morgen, så fortæl din kæreste det. Så kunne I måske være hjemme os dig og se en film, så hvis du skal på toilet kan du komme det :)
Kvindei40erne

Kvindei40erne

145 indlæg
  • Skrevet
En tur til lægen igen. Det kan være du skal have noget andet mod det. Det er jeg sikker på han godt forstår - på med en film i stedet ;-)
eriza

eriza

5 indlæg
  • Skrevet
Jeg har brug for alle at vide om Dr Goko, kærlighedslægen, der bragte min mand tilbage til mig, da jeg troede, at alt håb var tabt. Dr Goko brugte sin kærlighedserfaring til at lægge et smil på mit ansigt ved at bringe min mand tilbage. Jeg troede, at jeg drømte, da min mand kom tilbage til mig på knæ og bad mig om at tilgive ham og acceptere ham tilbage og siden da elsker han mig mere end jeg aldrig havde forventet, så jeg lavede et løfte til mig selv om at jeg vil fortælle en historie om dr goko fordi han er en gud på jorden. Kontakt ham for hjælp [email protected] com tilføj ham på whatsapp og viber 2348056398964.