1. Forum
  2. Debatten
  3. Support
  4. Opdater hjemmeside

Opdater hjemmeside

S_T

S_T

17 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej hej 

 

Det er som sådan ikke et spørgsmål, men bare feedback til hjemmesiden. Jeg har brugt woman fra tid til anden i flere år, men er nu meget mere aktiv herinde og finde hjemmesiden virkelig besværlig. Det er bare mange knapper, der bliver gemt væk bag annoncer og annoncer der popper op over det hele. Jeg har virkelig ikke noget imod annoncer, men det er irriterende at de er i vejen. 
I skal sikkert følge Benjamins hjemmeside formel, men så er det værd at snakke med dem om ikke at lave siden meget mere brugervenlig og ikke så forvirrende. 

Jeg ved ikke om der er andre der kan nikke genkendende til dette? 

http://forum.woman.dk/debatten/dit-liv/er-debatten-dod-30db0fa0-a254-4517-b9a0-edf0e8b3348d

S_T

S_T

17 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Ps. Jeg har nu et par gange uploadet et billede til min profil forresten og det viser sig bare ikke. Jeg uploader det og trykker 'brug', men så viser det sig ikke igen, hvis jeg går væk og ind på min profil igen.  OG den tror kun at jeg har skrevet 2 indlæg, men jeg har bare skrevet mange mange flere. 

Redaktionen

Redaktionen

137 indlæg
  • Skrevet

Hej saraht 

Tusind tak for din feedback, det er vi altid glade for at få. Vi kan desværre ikke gøre meget ved annoncerne. De er en del af en standardopstilling, samt en nødvendighed for at få Woman.dk til at løbe rundt. Så der er desværre ikke meget at gøre ved det. :) 

Jeg har givet dit problem med profilbillede videre til en af vores teknikkere. Men måske kan det hjælpe at give billedet et andet navn eller gøre billedstørrelsen mindre. Lad mig vide om det fortsat er et problem. 

Venlig hilsen Kathrine, Woman-redaktionen 

anilara

[slettet bruger]

0 indlæg
Deleted
contrast

contrast

1850 indlæg

Hold da kæft et useriøst og uprofessionelt svar.

Er det en del af jeres standardopstilling at knapper, som man vel må gå ud fra er der for at blive brugt, skal dækkes til af annoncer? Hvorfor så lave en knap i første omgang? Skal I have annoncer, så sørg da for at de ikke dækker det funktionelle. Det giver da sig selv.

LadyFox

LadyFox

11848 indlæg
  • Skrevet

At man kan benytte de funktioner siden stiller til rådighed er vel også en nødvendighed for at Woman.dk kan løbe rundt? Gør annoncerne sådan at siden ikke er funktionel ender det jo med at de eneste der benytter Woman.dk er dem der bruger AdBlock og så er annoncerne vel næppe meget værd alligevel?

Redaktionen

Redaktionen

137 indlæg
  • Skrevet

Hej Ladyfox, Anilara og Contrast. 

Det er selvfølgelig ikke holdbart at annoncerne dækker for knapper på skærmen, så I ikke kan bruge hjemmesiden optimalt. Det vil jeg meget gerne gå videre med det. Jeg troede problemet lå i at der generelt var annoncer på hjemmesiden. Lad mig først og fremmest høre om problemet opstår på computer, telefon, tablet eller alle tre steder – og hvilken browser bruger I? Har I mulighed for at sende mig et screen-shot, hvis I opdager problemet igen. Så vil jeg gå videre med problemet. 
I må gerne sende det til [email protected]

Venlig hilsen Kathrine, Woman-redaktionen