1. Forum
  2. Debatten
  3. Support
  4. Woman.dk tag jer sammen

Woman.dk tag jer sammen

1987-male

1987-male

3216 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Bare fjern recapcha helt, det er bedre med spam herinde og siden virker end at man skal skal bestå den igen og igen og det ikke virker! Se hvor langt tid man skal bruge på at bestå den ikke robot test der: https://streamable.com/bevzj0 Lad nu være med at prøve at rette koden i backenden, det kan i ikke, bare fjern den skide recapcha i stedet. TAK!
contrast

contrast

1864 indlæg
  • Skrevet
Ja, brug honeypot i stedet.
Redaktionen

Redaktionen

137 indlæg
  • Skrevet

Hej Begge 

Vi er kede af, at I oplever problemer på vores site. Vi har desværre ikke ressourcer til, at vores udviklere kan kigge nærmere på en løsning lige nu. Vi håber, at I trods udfordringen stadig har en god oplevelse, når I besøger Woman.dk. 

De bedste hilsner Redaktionen. 

contrast

contrast

1864 indlæg
  • Skrevet
Burde det ikke være ret ligetil at skifte recaptcha ud med honeypot? Hvis forummet er blevet kodet ordentligt ;)
1987-male

1987-male

3216 indlæg
  • Skrevet
Jeg har en ven der er super god til at kode, hvad vil i have for at han får lov til at fixe hjemmesiden? Jeg skal nok skrive en positiv anmeldelse på trustpilot og skrive at jeg har købt et blad til contrast i kiosken som jeg tilfældigt mødte i den selv samme seven eleven kiosk i odense... og efter jeg har købt netop jeres blad til hende fordi hendes dankort blev afvist... skete der magi mellem os og vi fandt sammen 4 life, og selvom jeg før hende havde mødt 1000 andre kvinder, så var det hende jeg faldt for... og nok kun fordi... hun havde woman.dk i hånden... Ej, den er da sød woman <3 <3 <3 Smid mig en besked med jeres mail, lad få backenden fixet og i får 5 stjerner bagefter på trustpilot. Hørt om at brugeren selv er medskaber af brandet? :))