1. Forum
 2. Debatten
 3. Woman Søger
 4. At få fat i den mand

At få fat i den mand

MrsLittle-thing

MrsLittle-thing

856 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej derude.

Kunne god bruge en artikel om hvad man kan gøre for at få fat i den spændende mand, når man selv er genert eller på anden måde føler det er lidt svært at få fat i ham.

Ved ikke om det kun er mig. Men synes selv det nogen gange kan være svært at få sendt en sms der der både siger "Synes fandme du er skøn", men ikke virker som for meget samtidig. Eller når man står over for denne fyr.

Smilla

Smilla

40 indlæg
 • Skrevet

Den vil jeg gerne hoppe med på.

Synes også tit det kan være svært at finde en balance mellem at vise interesse for fyren, og samtidig ikke vise for meget interesse, så han flygter Så, hvordan gør man det bedst muligt?

Meget gerne en god artikel om dette emne, tak.

Smilla

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Sad lige og tænkte, ja hvad skal man egentlig skrive til en fyr uden, at virke påtrængende og needy! Men så skrev du selv "Synes fandeme du er skøn"!

Det vil jeg seriøst skrive næste gang jeg er interesseret i en fyr! Synes faktisk det er super sødt at skrive uden, at det virker så anmassende!

unbelievable

unbelievable

151 indlæg
 • Skrevet

helt enig

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Hmm, det kan da godt være, at vi skal lave en artikel om, hvordan man flirter stilfuldt over sms - er det ikke sådan noget, I er ude efter? Jeg noterer det straks ned i idé-bogen

Smilla

Smilla

40 indlæg
 • Skrevet

Ikke kun sms, men det er selvfølgelig en stor del af det.

Men vi kender vel alle det med, at man lige har mødt en sød fyr, som man synes er lidt dejlig. Måske har man allerede set ham et par gange og vil gerne vise ham, at man gerne vile mere, eller bare, at man synes, at han er skøn.
Hvordan gør man det, uden at skræmme fyren væk med det samme? Synes fyre det er sødt med små komplimenter over sms, eller der det skide irriterende? Sætter fyre pris på nogle viljestærke piger, der ringer op og siger tingene som de er, eller er det federe med lidt mystik og lidt tilbageholdelse fra pigens side?

Meget gerne en god guide hertil - evt. med udgangspunkt i interview med nogle fyre??

MrsLittle-thing

MrsLittle-thing

856 indlæg
 • Skrevet

Vil give Smilla ret i det hun siger. Det var også sådan jeg havde tænkte da jeg skrev indlægget

mildemoses

mildemoses

20 indlæg
 • Skrevet

Genial ide! Få det med i næste blad tak, så hurtigt som muligt

Malou

Malou

160 indlæg
 • Skrevet

Jeg kan slet ikke få mig selv til at skrive til en fyr at jeg bare synes han er skøn.. ville ikke engang kunne gøre det til en kæreste jeg har simpelthen så svært ved at udtrykke mig på det punkt...

Andrea

Andrea

445 indlæg
 • Skrevet

Hej,

hvis I savner en guide til at flirte via sms, så har vi faktisk allerede sådan en på sitet: http://woman.dk/article/26850

Meeen jeg kan godt se, at den tager udgangspunkt lidt senere i forholdet end lige i den spæde begyndelse...

Jeg noterer også jeres ide

mvh
Andrea