1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. At gå fra bekendt til ven.

At gå fra bekendt til ven.

S_T

S_T

17 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hvad er jeres definition af ven? 

Jeg kom bare til at tænke over det, da jeg har en del venner som beskriver deres (i mine øjne) bekendte som venner og kunne fx. sige: 'En af min bedste venner... / Min bedste ven gjorde det her.. / Hun er min bedste ven på (fx) arbejdet..'.
Det undrer mig virkelig. Hvordan betegner i jeres venner/bekendte? 

Jeg føler ofte at jeg har mange veninder, men ikke super tætte veninder. Der igen har jeg svært ved betegnelserne. Hvad er tætte veninde og hvad er 'bare' veninder?

Måske er det mine egne betegnelser der holder mig tilbage, men jeg føler ikke at jeg har veninder som ville ringe mig op som nr. 1 hvis de var gået fra kæresten, eller blevet syg eller whatever og omvendt, jeg ved heller ikke hvem jeg skulle ringe op, skete det. Jeg er den der bekendte alle ser en gang i mellem. 

Er der nogle med gode tricks til hvordan man går fra bekendt/ven til tæt ven? Jeg virker ikke til at luret den gåde. 

 

(Hov denne tråd er forresten nok endt i den forkerte mappe.) 

Culpa

Culpa

308 indlæg
  • Skrevet

Min definition er let: En jeg gider at være sammen med i fritiden på tomandshånd. 

Culpa

Culpa

308 indlæg
  • Skrevet

Bekendt = Man hilser på hinanden og man kan falde i snak, men man kan ikke være sammen på tomandshånd. 

sofieeifos

sofieeifos

27 indlæg
  • Skrevet

Jeg har tre kategorier:

Der er mine veninder, som jeg snakker med mere eller mindre hver dag, ses når det er muligt og faktisk har lyst til at være sammen med på tomandshånd uanset om det er for at tage i byen eller bare slappe af derhjemme. Det er dem, jeg deler livets ups and downs med og der er utroligt få jeg faktisk beregner som mine veninder. 

Der er mine barndomsveninder, som jeg snakker med når jeg snart skal hjem og besøge mine forældre eller de snart skal hjem for at besøge deres forældre for at planlægge at ses så mange af os som muligt. Det er ikke venskaber, jeg lægger så meget i eller gør så meget ud af, men det er hyggeligt at holde kontakten og ses et par gange om året alligevel. Jeg smalltalker med dem om hvordan det går, hvad jeg har gang i osv, men jeg kunne aldrig drømme om at dele mit inderste med dem på samme måde som med mine veninder.

Så er der klassekammerater (i mangel af bedre ord), bekendte og dem man møder i nattelivet og har snakket med en del gange, hilser på osv, men ellers ingen har kontakt med. Den kategori siger vist sig selv.