1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Chok: Var kæresten kriminel?

Chok: Var kæresten kriminel?

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

”Jeg sidder og ser tv med min dejlige kæreste, da det ringer på døren. Undenfor står politiet. Jeg kan høre dem sige til min kæreste, at de ved, han har narko liggende i lejligheden. Jeg kigger uforstående på ham, men han kigger bare ned i jorden. 5 betjente og en hund stormer lejligheden, og ganske rigtigt finder de narko...”

I øjeblikket sidder omkring 4200 danskere fængslet, størstedelen af dem er mænd. En del af disse mænd har levet et dobbeltliv med vold og kriminalitet på den ene side – og ganske almindelige familieliv på den anden. For kvinden er det et kæmpe chok at opleve, at den mand, hun elsker, har en side, hun slet ikke kender til. Hun er splittet mellem kærlighed og sorg, skam og vrede. For hvordan kommer man lige videre efter sådan en oplevelse? Og kan man nogensinde stole på mænd igen?

Er du mellem 20-35 år, og har selv prøvet pludselig at opdage, at din kæreste var kriminel? Så vil jeg meget gerne tale med dig i forbindelse med en artikel i Woman. Send en mail med en kort beskrivelse af din historie og et foto af dig selv til [email protected] – og skriv meget gerne dit telefonnummer, så jeg kan ringe dig op. Eller ring til 38145544 og hør nærmere. Det er naturligvis helt uforpligtende i første omgang, og din historie vil blive behandlet med den største diskretion.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Mvh. Rikke HP
Journalist, Woman

Brokenkiss

Brokenkiss

591 indlæg
  • Skrevet

Glæder jeg mig til at læse..... læste de første linjer og tænkte puhaaa det jo mig det der!!!
Min (x) blev hentet af 8 civile 5 dage inden vi sku på ferie