1. Forum
 2. Debatten
 3. Woman Søger
 4. Ensomme unge

Ensomme unge

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej woman,
Jeg synes at I skulle lave en artikel om ensomme unge.. på debatten kan jeg se at der er mange som mangler veninder, er ensomme eller lign. Jeg har selv været meget ensom i hele mit liv, fordi jeg følte at jeg selv var anderledes.. som 20 årige fandt jeg ud af at jeg havde en høj IQ hvilket hjalp mig, fordi jeg nu ved at jeg ikke er underlig, min hjerne er bare "anderledes" ..
I kan måske skrive en artikel om råd osv. ved at det er noget jeg ihvertfald godt kunne have haft brug for før jeg fandt ud af det med min IQ.
Især fordi det åbenbart er "normalt" at mange unge føler sig ensomme...

Lopia

Lopia

2585 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Daimi

Daimi

161 indlæg
 • Skrevet

Foer jeg kom ind paa denne side troede jeg, at der var et eller andet fuldstaendig socialt galt med mig siden jeg var saa ensom.
Det en "flov" ting at vaere, men jeg er glad for at se at der er saa mange andre normale piger herinde som sidder i praecist samme situation som mig.

Lopia

Lopia

2585 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Daimi

Daimi

161 indlæg
 • Skrevet

Har set der er mange af de der saakaldte "veninde-traade" herinde, hvilket jeg ogsaa syntes er en fed idee. Mit problem er bare at jeg er flyttet til udlandet, saa er lidt udenfor paa det punkt. Det ogsaa foerst efter at jeg er flyttet herned jeg er blevet saadan rigtig ensom, jeg har kun min kaereste og han arbejder 10 timer om dagen :/

ingenmellemrum

ingenmellemrum

1143 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Det lyder som en rigtig, rigtig god idé, for der går simpelthen så mange unge rundt der ikke ved hvordan de skal forholde sig til deres ensomhed.
Det er uden tvivl et emne som ville være godt at få noget fokus på.

- Ingenmellemrum

MioMao

MioMao

709 indlæg
 • Skrevet

Synes det ville være fedt hvis woman ville give noget feedback på om dette kunne blive til en artikel eller et tema i bladet, for der er rigtig mange ensomme unge derude, og som I andre siger det, så går man og føler sig som det eneste.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Uha, vi skal da vist til at oppe os lidt herinde på Woman
Jo, jeg har lagt mærke til emnet, og jeg har også skrevet det ned på min blok med idéer, som jeg vil tage med til redaktionsmødet næste gang. Er der nogen af jer, der ville have lyst til at være med i sådan en artikel? Hvis ja, så send mig en mail hvor I fortæller lidt om jeres kamp mod ensomheden - så lover jeg i hvert fald at svare tilbage.
Min adresse er [email protected]

skatja

skatja

2 indlæg
 • Skrevet

hejsa..

jeg jeg det på samme måde..jeg har fra jeg var 7år flyttet meget rundt og det er altså enormt svært hele tiden at finde nye venner/veninder. jeg har også altid været en meget forvirret pige f.eks er min far skizofren og har brugt det meste af min barndom på at tænke om det var min skyld osv.. jeg fandt så hurtigt ud af at jeg kunne fjerne de fleste tanker og kople helt fra ved at ride og få et stort ansvar for en hest,bare det at skulle passe den her pony hver dag og kunne snakke med den om alle mine tanker(den svarer jo ikke igen)betød rigtig meget.men da vi så flyttede igen synes dem på min nye skole man ikke kunne være venner hvis man havde hest og på det tidspunkt syntes jeg det var meget vigtigere at ha den her pony i stædet for at have veninder(fortryder heller ikke mit valg)det var sku deres eget problem hvis ikke de ville være veninder/venner med mig bare fordi jeg havde en pony og så kunne de så heller ikke lide jeg snakkede anderledes. så fra jeg var 7 til 14 år var det bare mig og ponyerne.. med tiden finder man hurtigt nogle især når man bliver ældre ,jeg flyttede så tilbage til sjælland hvor jeg er født og har fundet mig en dejlig kæreste og er IGEN flyttet og ikke kender nogle heldigvis har jeg et dejligt job hvor man hurtigt lærer nye mennsker at kende så det er dejligt(er pædagogmedhjælper i en børnehave).

syns osse helt klart i skulle lave skrive om det at have svært ved at få venner.. stiller mig gerne til rådighed med min historie(ellerhvad man skal kaldedet)men helst anonym da det er fortid og jeg ikke er specielt stolt af det.

lige et andet foreslag syns osse i skulle lave en artikel med unge der har psygisk syge forældre ,især fordi det er rigtig svært at få noget hjælp og vi er RIGTIG mange der han enten en far eller mor der er psygisk syg.er også frisk hvis i mangler en at skrive om da jeg selv syns jeg har været meget igennem med min far.

mvh katja

Seneste tråde