1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Er du blevet taget i en løgn?

Er du blevet taget i en løgn?

RikkeR

RikkeR

64 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

'Nej, jeg kan desværre ikke komme med i aften. Jeg er blevet syg.'
Har du fyret denne replik af til en veninde, hvorefter du senere på aftenen mødte hende i byen sammen med din anden veninde, som du åbenbart hellere ville være sammen med?

'Jeg er vild med den. Den kommer til at stå lige midt på reolen!'
Har du løjet bare en liiille bitte smule om din begejstring for gaven fra moster Gerda, hvorefter hun senere fandt ud af, at du faktisk havde byttet den?

Woman bringer snart en artikel om at blive afsløret som løgner. Send derfor din pinlige historie til mig, hvis du nogensinde er blevet taget i en eller anden form for løgn. Skriv til [email protected]

Jeg glæder mig til at læse din sjove historie Du kan i øvrigt sagtens være anonym - bare skriv det i mailen til mig!

KH Rikke, Journalist på Woman

blondíe

blondíe

6 indlæg
  • Skrevet

Ja, vi er vidst alle blevet taget i en løgn nu og da.

Men jeg fik denne her egentlig gode gave fra en af mine ex-kærester, en halskæde han sikkert havde brugt meget tid på at udvælge, men den var ikke lige frem den kønneste. Jeg sagde selvfølgelig tak og det hele og ventede til han var gået med at tage den af og ligge den ned i mit smykkeskrin. Dagen efter spøger han så hvorfor jeg havde den gamle halskæde på som jeg også havde fået af ham. Jeg bilder ham så ind at den er så flot jeg heller vil gemme den til noget specielt. En uge efter skal vi i byen. Igen spørger han mig hvorfor jeg ikke har den på, og efter det er sket et par gange må jeg indrømme at jeg ikke synes så meget om den. Han blev selvfølgelig skuffet, og spurgte hvorfor jeg ikke bare sagde det. Vi gik dagen efter ned for at få den byttet. (til en der faktisk så godt ud).