1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Er du jaloux i dit forhold?

Er du jaloux i dit forhold?

BenedikteB

BenedikteB

49 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Er du meget jaloux anlagt, og ved du godt, du alt for ofte overreagerer, selv om din kæreste ikke har gjort noget forkert? Vil du gerne have nogle værktøjer, der kan hjælpe dig med at skrue ned for din jalousi og gøre dig til en bedre kæreste? Så er det måske dig, jeg leder efter!

Jeg skriver en artikel med fokus på, hvordan vi kan blive bedre kærester og leder i den forbindelse efter kvinder i alderen 23-35 år, der har lyst til at være med.
Både du og din kæreste skal fortælle, hvad I gerne ser ændret, og du får råd og værktøjer af en parterapeut, som du kan gå videre med og bruge derhjemme. Derudover bliver der taget nogle flotte billeder af jer.
Hvis du (og din kæreste) har lyst til at være med, eller I har spørgsmål, må du meget gerne sende en mail til [email protected] med billede og en beskrivelse af jer. Du må også meget gerne give eksempler på situationer, hvor du ikke er alt for stolt af dig selv.

Du skal være opmærksom på, at din kæreste også kommer til at være med, så selv om der er fokus på dig, så spørg ham lige

Kærlig hilsen
Benedikte

BenedikteB

BenedikteB

49 indlæg
  • Skrevet

Jeg søger ikke længere kvinder på dette opslag