1. Forum
 2. Debatten
 3. Woman Søger
 4. Er du kommet over din jalousi?

Er du kommet over din jalousi?

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

... så vil vi på Woman rigtig gerne høre om det!

Vi kender alle sammen følelsen af at være jaloux - på søsteren, kæresten, veninden, kollegaen eller alle mulige andre. Men hvordan kommer man videre? Hvordan overkommer man jalousien?

Hvis du har prøvet at være jaloux - og har gjort noget ved det, så det ikke er helt så slemt i dag - så send mig fluks en mail og fortæl om, hvordan du gjorde. Det vil alle vi andre nemlig gerne lære af!

Jeg glæder mig til at høre alle jeres historier.

Mvh. Rikke Hovn Poulsen
Journalist på Woman
[email protected]

lambien

lambien

8 indlæg
 • Skrevet

Jeg har en gang været SYGELIGT jaloux...

Min kæreste måtte ik en gang ha en kop med en nøgen dame på.
Han måtte ikke tage hjem til sine kammerater hvis de havde nøgen damer på væggende og hvis der var en kvinde der så på min fyr havde jeg lydt at kvæle hende!!!!

Jeg opdagede efter 3,5 år han havde været mig utro op til et helt år med mange kvinder.

Efter det er jeg faktsik overhovedet slet ikke jaloux.
Men måske er det fordi jeg ikke tør binde mig 100 procent igen.
Hvis jeg har en kæreste nu, føler jeg sket ik han er min kæreste, jeg føler bar han er en slags ven jeg bar er sammen med.
jeg conekter mig slet ikke til ham, og derfor blir jeg jo ikke jaloux.
jeg er blevet så IKKE jaloux at jeg er ligeglad hvis han knepper en anden.
jeg går selvfølgelig fra ham. men jeg bliver ikke såret.. hmmmm

ved ik om det overhovedet er sundt slet ikke at være jaloux.
Jeg ville ønske jeg kunne blive jaloux igen

Lejla82

Lejla82

9 indlæg
 • Skrevet

Min jalouxi har forbedret sig.

Sidste forhold jeg havde misted jeg på grund af al den tjek jeg foretog mig da han ikke var hjemme, det hele gik over grænsen , tjekked hans lommer hans mobil hans computer , jeg ville ikke miste ham og følte på det tidspunkt han ikke gav mig nok kærlighed eller sex. Det endte med at han slog op. Efter et stykke tid mødte jeg en rigtig dejlig fyr som jeg kunne se mig sammen med, og vidste inderst inde at jeg skulle ændre nogen ting hvis jeg ville beholde ham. Jeg er blevet meget god til ikke at vise eller spørger hvem han skriver med , eller når han åbner facebook prøver jeg at kikke væk for jeg ved at der vil dukke nogen spørgsmål op som vil vise min jalouxi siden frem, for min egen skyld havde jeg valgt at slette ham fra siden og det hele føles lettere nu. Det er ok at være jalouxi men begrænset det har jeg lært.

JameelaNguyen

JameelaNguyen

18 indlæg
 • Skrevet

Jeg har været sindsyg jaloux og det er jeg vel stadig. Når jeg er sammen med min fyr og han lige møder en gammel veninde eller lign. og de lige snakker lidt, får hun bare et koldt og ondt blink, jeg men lytter til deres samtale. engang mødte min fyr sin eks kæreste (og det skal lige siges at hun stadg er forelsket i ham), og en af mine bekendtskaber, men de stopper så op og snakker lidt og hun hilser på mig og vi alle ved hvordan kvinder er, vi siger hej smiler, giver et kram og 2 sek efter tænker vi "bitch", men altså min fyr og hans eks står så og snakker lidt og jeg spiller bare med på den, griner når de griner, så pludselig lægger hun hånden på hans arm og smiler til ham, og den første tanke der flyver igennem mit hoved er "hell no bitch", og ærligt overvejede jeg en stund om jeg skulle give hende en på hovedet så hun fløj ud på vejen, men nej, kiggede på eks'en med det vildeste bitch blik jeg nogensinde har givet, så fjernede hun hurtigt hånden, så tog jeg rundt om min fyr og fandt en undskyldning til at smut videre. og ikk nok med det så mens vi sad og spiste på restaurant ringede hans tlf, og han var ikke til stede, så modtog jeg opkaldet uden og sige noget, så kunn ejg så genkende hende stemme, tog nummeret, slettede det fra hans opkaldsliste og spiste videre da vi var på vej hjem skulle han ind og købe smøger så ventede jeg udenfor, mensjeg ventede ringede jeg så op til nummeret, hun tager den så og spørg hvem det er, så diskutere vi lidt frem og tilbage, og jeg sagde at hun aldrig skulle ringe, skrive eller hilse på ham igen, og at hun bare skulle fat det, så sagde hun bare okay og lagde på. senere på aftenen ringer hun igen op tl min fyr og sladre til ham om at jeg har ringet ti hende og sagt som jeg havde sagt, så sagde han at hun bare skulle lade vær med at kontakte ham. så spurgte han mig hvorfor jeg havde gjort som jeg gjorde, så jeg sagde jo at jeg elskede ham så højt at jeg ikk kunne miste ham, og efter alt det jeg havde gjort for ham kunne jeg ikk miste ham til noget eller nogen som helst, at jeg var bange for at miste ham .. han forsikrede mig at det ikke ville ske og sådan .. men han er også selv sindsyg jaloux, og han har også gjort noget lignende udover at vi kender mænd de snakker også er det hele godt igen Jalousi får en til at gøre sindsyge ting ..

$abina

$abina

7 indlæg
 • Skrevet

jalousi er en meget meget træls ting og jeg er desværre også selv en af "de ramte" tror jeg vil kunne skrive flere sider både med egne erfaringer og følelser. Men vil egentlit hellere dele mit råd med jer... Et råd som jeg selv har tænkt mig at prøve.. hypnose... Det prøvede min veninde for to år tilbage, og hun var sindssygt jaloux, altså sådan virkelig sygeligt. Men nu er hun slet ikke jaloux mere, pga. hypnosen. Jeg har længe selv villet prøve det, men har ikke taget mig sammen til det... skriv hvis i gør det Så må vi håbe jeg får hanket op i mig selv på et tidspunkt..
Det er i hvertfald det bedste råd jeg kan gi`
kærligste hilsner sabina

taber

taber

0 indlæg
 • Skrevet
Deleted
jahej

jahej

123 indlæg
 • Skrevet

Jeg er også vildt sygelig jaloux og det er min fyr faktisk også
Altså det er ikke sådan hver dag, men når der kommer en situation, så er det virkelig også ekstremt.

Jeg har indset at jeg har et problem med det, og jeg prøver at arbejde med det. Men jeg føler bare ikke det er nok.
Jeg har ikke lyst til at uddybe alle situationerne, for synes virkelig det er skræmmende at man kan være som jeg er.
Det minder meget om jer andres historier.

Er der ikke andre råd en hypnose og at snakke om problemerne.
Selvom der bliver snakket om det, er det der jo stadigvæk.
For min fyr og jeg snakker om det HVER gang, men alligevel.. Så kommer det igen og igen..

Er det fordi at vi bare elsker hinanden så højt og ikke vil miste hinanden?
Jeg forstår det simpelthen ikke.

taber

taber

0 indlæg
 • Skrevet
Deleted
s0301

s0301

0 indlæg
 • Skrevet
Deleted
miss_signe1988

miss_signe1988

9 indlæg
 • Skrevet

hej. Jeg bliver engang imellem jaloux, det er ikke så slemt som det har været, men når jeg bliver det, er det så ved at drive mig til vanvid.
jeg har læst woman's artikel om jalouxi, og der står at man skal finde ud af hvorfor man bliver jaloux, og det ved jeg godt, stort set alle mine eks kærester har været mig utro, og det sætter sine spor. Men jeg har ingen grund til at mistænke min kæreste, han er den dejligste fyr jeg nogensinde har mødt. Han er 100% inde i vores forhold, og ingen grund til at mistænke ham for noget. Men jeg får stadig engang imellem de der lorte følelser i maven.

Nogen der kan hjælpe?