1. Forum
 2. Debatten
 3. Woman Søger
 4. finder ny date 4 dage efter brud...

finder ny date 4 dage efter brud...

Matildes

Matildes

15 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

jeg tænkte kunne i ikke skrive en fed atiklel om, når man har slået op. Hvor længe er det værdigt at vente med at date igen? Er fyre hurtigere end vi piger, er 4 dage efter brud acceptapelt at date igen..
Jeg spørger da jeg lige er blevet single for anden gang i mit liv, og der findes jo ikke en løsning på de mange spørgsmål, som jeg sikkert ikke er den eneste der sidder med.

tinafh

tinafh

47 indlæg
 • Skrevet

hej...

altså nu er jeg ikke en del af woman, men jeg tror at man må date når man selv føler at man er tilpas og fint med det..

jaquelime

jaquelime

2 indlæg
 • Skrevet

når man er klar til det.
de fleste drenge gør det hurtigt efter, fordi de tror de kommer nemmere videre.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Tror det er meget individuelt.

Tror egentlig også drenge er hurtigere ude. Men egentlig kan det jo være lige meget. Der findes ikke et rigtigt svar på hvornår man "må" date igen, eller et svar på alle de andre spørgsmål du har. Det er vel op til hver person hvornår man "må" de forskellige ting igen.

Prøver ikke, at ødelægge din idé. Jeg tror bare ikke man kan give nogle klare svar på det. Til gengæld havde jeg engang et gammelt Woman blad, hvor de havde en artikel om det, at miste sin kærlighed og være single igen. Det var en super artikel, og den hjalp mig meget. Jeg kan selvfølgelig ikke huske hvilket blad. Men hvis du er interesseret i det, så mener jeg det er omkring 3-4 år gammelt. Woman kan sikkert hjælpe dig med at finde det!

Smil LePink

Solfrida

Solfrida

1 indlæg
 • Skrevet

Jeg tror ikke der rigtig er retningslinier indenfor kærlighed. Alt er relativt, og hvad der er for hurtigt for nogle, er for langsomt for andre. Men når man kan lade være med at fortælle daten om hvor stort et fjols eksen var, så er man klar. Men hvem har ikke nydt, at høre skønne mænd sige, at ham eksen var et fjols at lade een gå... Rebound er fint, men man er bare stadig ikke klar til at give sig selv, før man er helet. Så jeg synes at det er okay, med at tage et par måneder på egne ben.

mettepigen

mettepigen

4 indlæg
 • Skrevet

Er enige med de andre, man skal date når man føler sig helt klar til det

kayla4

kayla4

7 indlæg
 • Skrevet

min ex fandt en KÆRESTE 2 dage efter vores brud....

mbj87

mbj87

1 indlæg
 • Skrevet

Jeg fandt selv en ny kæreste under 3 uger efter et brud. Det tidligere forhold havde varet 3 år, og 6 mdr for længe, derfor var jeg klar med det samme.

kayla4

kayla4

7 indlæg
 • Skrevet

men stadigvæk... 2 dage!!
og 3 uger efter prøvede han at få mig tilbage mens han var sammen med den anden.NEJ TAK

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted