1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Har du fundet nøglen til god sex?

Har du fundet nøglen til god sex?

Sara, Woman

Sara, Woman

32 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Kære læsere

Jeg tror, der er mange kvinder, der drømmer om et bedre sexliv. Men hvordan får man det? Det vil jeg gerne skrive en artikel om ved at interviewe en række kvinder, der har gjort noget aktivt for at få bedre sex. Er du en af dem?

Det kan være, du er begyndt at dele dine fantasier med din kæreste og føre dem ud i livet. Det kan være, du endelig tør sige, hvad DU har lyst til. Det kan være, du har købt noget legetøj, der har ændret dit sexliv. Det kan være, du har fået mere selvtillid på andre områder og derfor også tør være dig selv i sengen. Det kan være, du og kæresten har spillet et erotisk spil for at pifte forholdet op. Det kan også være, du har gjort noget helt, helt andet.

Uanset hvad vil jeg gerne høre fra dig, hvis du kunne tænke dig at dele dine erfaringer og dermed inspirere andre kvinder ved at stille op til interview. Du skal også have taget et flot billede, der kan komme i bladet. Hvis du er interesseret, så send mig en mail med din alder og et billede af dig selv, og skriv lidt om, hvad du har gjort for at få et bedre sexliv. Min adresse er [email protected] Du må også altid gerne ringe til mig på 38 14 76 44, hvis du vil høre lidt mere.

Jeg håber, jeg hører fra dig - også selvom du ikke er helt sikker på, at det er noget for dig. Det kan vi finde ud af i fællesskab.

Kærlig hilsen
Sara,
journalist på Woman