1. Forum
 2. Debatten
 3. Woman Søger
 4. Har du haft stress?

Har du haft stress?

RikkeR

RikkeR

64 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Har du oplevet at have stress i en længere periode? Og har du endda været sygemeldt, fordi du var for syg til at gå på arbejde eller i skole? Så er det måske dig, jeg leder efter.

Til en artikel i Woman er jeg på udkig efter en kvinde, der har oplevet at have stress, men som er kommet ovenpå igen og nu er klar til at fortælle Womans læsere om sine erfaringer.

Er det dig, så send mig en mail på [email protected] Så fortæller jeg gerne mere om artiklen, inden du beslutter dig for, om du har lyst til at deltage.

Mvh Rikke, journalist på Woman

lulala

lulala

4813 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Doggiemom

Doggiemom

152 indlæg
 • Skrevet

Ja puuha..... Har gudskelov kun været sygemeldt i 2½ måned, og er tilbage på fuldtid nu. Men det var en kamp, og jeg er glad for jeg kæmpede.

nakedbeauti

nakedbeauti

1618 indlæg
 • Skrevet

jeg har været nede med stress og en deraf udløst depression i gymnasiet, men jeg havde ikke en eneste sygedag af stædighed, men det ødelagde mig så meget mere at skulle klare hverdagen, men jeg følte mig også bare som en tom skal, og jeg talte aldrig, kun når jeg rakte hånden op... jeg ville gerne læse medicin, så jeg var nødt til at klø på, og nu læser jeg medicin, så jeg klarede det... men depressionen hænger stadig over hovedet ikke langt væk, og jeg tror ikke der skal det store til at udløse den igen, men min kærlighed til min kæreste holder den lidt på afstand... men stress er noget af det værste i verden... i folkeskolen fik jeg et kick af at have meget at se til (gik til 9 ting om ugen ved siden af skolen) og til sidst knækkede jeg bare fra den ene dag til den anden, og den første omgang stress varede over et halvt år, selvom jeg havde et par måneders sommerferie med ingen gøremål, så havde jeg konstant følelsen af stress i mig, jeg kunne aldrig få det på afstand... Og gymnasiets megen stress og problemer på det sociale område, som næsten var værre udløste så depressionen der varede ca. hele det sidste år der ( ved ikke præcis hvornår det startede, men jeg indså det først i starten af december det skoleår)
Der burde virkelig tages mere hånd om de stress og depressionramte i gymnasiet, jeg sagde det kun til en enkelt lærer, og ellers skjulte jeg det, og det gør det ikke bedre ikke at tale om det...

Moviegirl

Moviegirl

33 indlæg
 • Skrevet

Jeg har også haft stress af to omgange indenfor få år, den sidste omgang kom her i foråret og resulterede i en meget stor beslutning fra min side af. Jeg valgte simpelthen at omlægge hele min hverdag, for det fungerede ikke.. det tog en kammerats død og en påskeferie, før jeg rigtig kunne mærke efter, hvordan jeg havde det og derefter var det umuligt for mig at vende tilbage til min hverdag, jeg gik simpelthen i sort, kroppen og hjernen slog fuldstændig fra.. Det er svært at indrømme overfor sig selv, men endnu svære at sætte ord på overfor sine omgivelser, specielt når man fornemmer at de ikke forstår og egentlig bare synes man skal tage sig sammen.. Mine prioteringer og omgivelser har ændret sig meget efter denne oplevelse, men jeg tør heller ikke tænke på, hvor langt ude jeg ville have været lige nu, hvis ikke jeg havde lyttet til mig krops signaler og gjort hvad jeg følte skulle til, istedet for at lytte til andre og presse mig selv endnu mere..
Stress er sundt, men man skal også mærke efter hvordan kroppen reagere, hvis man er udsat for stress over en længere periode..

RikkeR

RikkeR

64 indlæg
 • Skrevet

Tak for jeres indlæg. I må meget gerne kontakte mig, hvis I kunne have lyst til at medvirke i artiklen. Det er vigtigt, at I er "kommet ud på den anden side", og at I har lyst til at stå frem med navn og billede. Jeg glæder mig til at høre fra jer!

KH Rikke

RikkeR

RikkeR

64 indlæg
 • Skrevet

Jeg har nu fundet en kvinde til artiklen, så jeg søger ikke længere!