1. Forum
 2. Debatten
 3. Woman Søger
 4. Har du mistet din mor?

Har du mistet din mor?

RikkeR

RikkeR

64 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Mange kvinder mister desværre deres mor, og medmindre du har prøvet det, er det helt umuligt at sætte dig ind i, hvordan det er. Derfor vil jeg gerne skrive en artikel om emnet, fordi jeg synes, det er vigtigt at sætte fokus på det.

Har du mistet din mor, og er du parat til at dele din oplevelse med Womans læsere? Så vil jeg rigtig gerne høre fra dig!

Hvad tænkte du, da du fandt ud af, at din mor var syg? Hvordan havde du det under sygdomsforløbet? Hvad gik gennem dit hoved, da hun døde? Og hvordan har oplevelsen påvirket dig som person?

Har du lyst til at svare på de spørgsmål plus mange flere og fortælle DIN historie i Woman, så send mig en mail på [email protected] eller giv mig et kald på 38 14 76 44. Så fortæller jeg gerne meget mere om artiklen!

Jeg håber at høre fra dig!

Kærlig hilsen

Rikke R
Journalist på Woman

Chloé

Chloé

67 indlæg
 • Skrevet

Hvad hvis hun ikke var syg men døde af en anden årsag?

AliceKatrine

AliceKatrine

1 indlæg
 • Skrevet

Jeg mistede min mor 12 dage efter hun fyldte 59år. Min elskede mor døde d. 11.11.07 og selvom det første år er gået i vores /min sorg, så forstår jeg stadig ikk altid at hun ikk er hos mig og min familie mere.

Min mor var hårdt ramt i cancer først som bryst kræft.. så gik det i begge lunger og til sidst gik det i hjernen på hende flere steder, også opgav min mor og lægerne.. desværre. Min mor var en stærk kvinde, og på trods af alt det sygdom, så kæmpede hun og klagede sig sjældent. Hun prøvede på at tro på at hun skulle leve længe endnu, og at canceren ikk skulle få lov til at vinde.. desværre tabte min mor og familien.

Personligt har det været hårdt for mig og min familie i de sidste 4-5 år. min mor var alvorlig syg, og jeg hendes datter er også syg, dog ikk men cancer, men det hele har påvirket os alle, og nu arbejder vi alle på at komme ovenpå igen og finde livsglæden igen.

Jeg syntes vi har været gode til at støtte hinanden i familien.. men jeg er ikk sammen sted som min far og min bror og resten af familien.. kan jeg mærke. Jeg føler stadig en stor sorg over at min mor ikk lever mere, og at jeg aldrig ville kunne snakke med hende igen. Jeg prøver at forklarer venner og familien det, men det er svært... og det sammen gælder vedr mit eget sygdom.. andre forstår det bare ikk medmindre at de selv har prøvet lign.

Jeg har lavet en bog til min mor som jeg bruger som dagbog, men billeder i af hende, og fra begravelsen osv.. og det hjælpe til tider... men ikk altid nok. nogen ting skal der bare snakkes om.

Jeg forsøger at dyrke en masse sport for at få klaret tankerne og selv blive rask... og det går også bedre, men alt tager jo tid. og en sorg at miste en man elsker og har tæt som sin mor, det gør rigtig rigtig ondt længe.

Jeg har stadig "skræmme" billeder i hovedet og tankerne af min mor´s sidste dage i live.. og det kan ikk beskrives hvor ondt det gør at se sin mor dø langsomt.
Min mor var en spændende og kreativ mennesker som elskede livet, og det gør ondt at tænke på at hun ikk lever mere og skal ha lov til at ha glæder af børn og 3 børnebørn.

Jeg ved godt man skal glæde sig over dem som stadig er i live, og som holder af en´, men min sorg fylder stadig meget i mit hjerte, og gør stadig meget ondt. Jeg har en sund og frisk far som heldigvis stadig lever, og vi har ligesom lært hinanden at kende på en ny og bedre måde, og det er jo rigtig positivt ud af denne triste sorg.

Jeg er også selv blevet stærkere på mange måder, og ved ikk om det skyldes at jeg nu har ro til at tænke på mig selv og ikk hver dag være bange for om det var dagen hvor min mor skulle dø. Jeg var så splittet til sidst at jeg tænkte ... bare min mor snart kan finde ro og fred og sove ind.. også kæmpede jeg for at hun skulle leve og være hos os også selvom hun var død syg.

Jeg ved at der er utrolig mange som mister en´de elsker, og mine tanker går ud til hver en af jer.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted
tullerrøv

tullerrøv

52 indlæg
 • Skrevet

ser ik min mor hun har banket mig og min lillebror igemmen hele vores liv så vi sage stop og ville ik se hende mere men da jeg nu er 39 år og en dag sendte jeg et brev til hende skrev hun det var vores ejen skyld
hun er tosset

SuperFine1

SuperFine1

134 indlæg
 • Skrevet

Jeg er ved at miste min mor! Min mor har en dødelig sygdom, der ikke kan kureres.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

jeg har mistet min mor for 7 år siden... og synes ikke det er blevet spor nemmere at undvære hende... har endnu ikke accepteret det faktum at jeg aldrig skal se hende igen og savnet af hende er ikke blevet mindre, nogen gange nærmere tværtimod. jo mere jeg oplever og udvikler mig, jo mere har jeg brug for hendes råd og vejledning... hun var den vigtigste person i mit liv, og uden en far inde i billedet synes savnet endnu større... bliver ramt af en følelse af uretfærdighed, det er bare ikke ok at min mor ikke er her mere... men man skal leve videre, det ved man godt og alle bliver også ved med at sige det... og helt ærligt, efter 7 år burde det da kunne lade sig gøre... bare nemmere sagt end gjort... jeg er dog nået så langt at jeg har sagt det er ok for mig at fortsætte mit liv uden skyldfølelse, det har været en lang process at komme igennem. de første mange år havde jeg svært ved at tillade mig selv at være glad, synes ikke det var i orden når min mor var død...
tiden læger alle sår.... men hvor længe skal der gå?

Tornerosen

Tornerosen

1187 indlæg
 • Skrevet

vinqvist25 sagde:

jeg har mistet min mor for 7 år siden... (...) det har været en lang process at komme igennem. de første mange år havde jeg svært ved at tillade mig selv at være glad, synes ikke det var i orden når min mor var død...
tiden læger alle sår.... men hvor længe skal der gå?

Det her er nok desværre et sår som tiden ikke heler - jeg har selv mistet min mor for 3 år siden, og den historie jeg har hørt fra andre i samme situation er, at det aldrig bliver ok, men man lærer at leve med det.

Jeg er ked af dit tab.

Rikke - jeg ringer til dig..

Tornerosen

Tornerosen

1187 indlæg
 • Skrevet

Og superfine - ring til Unge og Sorg. De har hjulpet SÅ mange i din situation! besøg deres hjemmeside www.ungeogsorg.dk og find din afdeling.

SuperFine1

SuperFine1

134 indlæg
 • Skrevet

Tornerose - det vil jeg da overveje.