1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Har du og din kæreste overlevet en krise?

Har du og din kæreste overlevet en krise?

RikkeR

RikkeR

64 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Så er det måske jer, jeg leder efter!

Til en artikel om kærlighedsforhold, der har været sat på prøve, men som er kommet gennem krisen, leder jeg efter par, der vil fortælle deres historie til Womans læsere.

Har du eller din kæreste været utro? Har I haft et svært langdistanceforhold? Eller stod den ene af jer pludselig i en livskrise, der smittede af på forholdet? Og er I kommet styrket gennem krisen? Så vil jeg gerne høre fra jer.

Send mig en mail på [email protected], hvis I er interesseret eller bare gerne vil vide mere om historien. Jeg vil gerne interviewe både dig og din kæreste, og I skal også have taget et lækkert billede af en professionel fotograf.

Jeg glæder mig meget til at høre fra jer!

KH Rikke R, Journalist på Woman

RikkeR

RikkeR

64 indlæg
  • Skrevet

Jeg søger stadig par til artiklen, så skriv endelig, hvis du kan genkende dig selv... Adressen er [email protected]

Ha' en dejlig weekend!

KH Rikke

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet
Deleted
tasketyven

tasketyven

264 indlæg
  • Skrevet

min kæreste var sindsyg jaloux og usikker i lang tid i vores forhold(alle hans tidligere kæreste har været ham utro) og dét var en kamp.... det første år gik ad h... til... men der var noget der sagde mig at jeg måtte overbevise denne dejlige mand om at jeg elsker ham og at han kan stole på mig.... og efter tre år, ser vi tilbage og smågriner lidt.. og siger til hinanden, at når vi kunne overleve det år, så kan vi alt

ensom85

ensom85

0 indlæg
  • Skrevet
Deleted