1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. HAR DU VÆRET INVOLVERET I EN TRAFIKULYKKE?

HAR DU VÆRET INVOLVERET I EN TRAFIKULYKKE?

Sara, Woman

Sara, Woman

32 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Kære Woman-læsere

Trafikulykker er noget, som mange af os har haft inde på livet. Det kan være, vi kender en, der er kommet galt afsted i trafikken eller måske endda en, der har mistet livet. Men hvordan føles det egentlig at have overlevet en slem ulykke? Det vil jeg gerne skrive en historie om.

Jeg leder efter en kvinde mellem 23 og 35 år, som har været involveret i et alvorligt trafikuheld, og som gerne vil interviewes om sin oplevelse. Det er lige meget, om du selv var fører af bilen, passager, cyklist eller noget helt fjerde. Det vigtigste er, at du kom igennem oplevelsen med noget på hjerte. Har du lært at sætte mere pris på livet, efter at du var tæt på at miste det? Har du lagt dine vaner om, efter du slap med skrækken? Har du varige mén fra ulykken, som gør, at dit liv aldrig bliver det samme?

Hvis du gerne vil dele din historie med Womans læsere, må du meget gerne skrive til mig på [email protected] Så vil jeg nemlig gerne interviewe dig, og du skal også have taget nogle flotte billeder til bladet. Send mig et billede af dig selv og en beskrivelse af, hvad du har været igennem, og hvad du har lært af det. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 38 14 76 44, hvis du har det bedre med at fortælle din historie over telefonen, eller du bare gerne vil høre mere.

Jeg vil selvfølgelig behandle din historie med respekt og glæder mig til at høre fra dig.

KH Sara,
Journalist på Woman

unbelievable

unbelievable

151 indlæg
  • Skrevet

Har en god historie, men er kun 19?

unbelievable

unbelievable

151 indlæg
  • Skrevet

Har en god historie, men er kun 19?

sophiekiedis

sophiekiedis

53 indlæg
  • Skrevet

Jeg blev kørt over af en lastbil i en højresvingsulykke da jeg var 14. Kan det bruges?

yipee

yipee

2 indlæg
  • Skrevet

Jeg og min kæresten kom desværre ud for en bilulykke på vej hjem fra arbejde d. 31. august, dagen inden vi skulle til begravelse og kun få dage før vores længe ventede ferie.

Heldigvis var udfaldet ikke alvorligt, som først troede, men bilen blev totalskadede! Jeg er stadig i behandling efter ulykken. Heldigvis var det kun mig der der kom til skade, for kæresten havde jeg virkelig brug for i den situaiton, som kunne ringe 112.

Hvis dette emne kommer i woman, vil det naturligvis ramme mig lige i hjertet!