1. Forum
 2. Debatten
 3. Woman Søger
 4. Har I lavet bommerter i køkkenet?

Har I lavet bommerter i køkkenet?

louisegadesig

louisegadesig

28 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Da jeg skulle møde min svigerfamilie for første gang, ville jeg imponere selskabet ved at lave en fabelagtig chokolademousse. Desværre var jeg for gavmild med kakaopulveret, så det endte med et blive en tynd, flydende...sovs! Min svigerinde havde så ondt af mig, at hun kørte på tanken for at købe literis, som vi kunne nyde med min skønne chokoladesovs. Damn, det var pinligt

Har du også lavet koks i køkkenet? Så del din historie med Woman Vi stykker alle de sjove historier sammen til en artikel, så skriv også gerne dit fornavn og alder ved historien.

KH Louise

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeg skulle lave middag til min ekskærestes fødselsdag. Hele familien kom og en del af hans venner.

Havde stået i køkkenet det meste af dagen, og lavet alt fra forret til dessert.

Da jeg gæsterne begynder at komme, vil jeg lige lave sovsen, og hertil sætter jeg min el-kedel til at koge, så går det lidt hurtigere at lave sovs.
I stedet tænder jeg for det blus hvor min el-kedel står på.
Resultatet blev, at hele huset blev fyldt med giftig plastik røg, flammer i køkkenet og vi måtte ekvakuere alle gæsterne. Maden var ødelagt og brandvæsnet kom og slukkede ilden.

Puha, det var pinligt... grimmer mig stadig!!!!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeg er ikke altid så heldig i et køkken...
Jeg skulle lave mad og hældte derfor olie i en gryde, som stod på en varm kogeplade. Derefter vendte jeg ryggen til og begyndte at snitte grøntsager. Efter lidt tid begyndte der at lugte underligt i køkkenet. Jeg vendte mig om og så, at der stod flammer op af gryden. Ups.
Jeg tænkte, det nok ville være bedst at få gryden ud af huset, så jeg tog ved den og smed den ud i min mors blomsterbed. Heldigvis skete der ikke noget med haven, men jeg endte med brandsår på hænderne og et hår, der er delvist svitset.. Øv!

Klumpemus

Klumpemus

32 indlæg
 • Skrevet

Tja mit kælenavn er så klumpe/klumpemus - ikke for sjov. Er temmelig uhelldig
Min daværende kæreste og jeg havde besluttet os for at have en rigtig hygge aften med culotte steg osv. Så jeg smider stegen i ovnen og den skal jo have noget tid så jeg går ind i stuen og ser tv. Da jeg så kommer tilbage for lige at kigge til den noget tid efter, lugter der temmelig røget... Kigger så ind igennem lågen og ser at stegen ser okay ud... Hm - nok ikke noget. Går tilbage til tv'et. Tjekker stegen en tre fire gange og der bliver mere og mere røget. Den sidste gang jeg kommer derud sviger mine øjne så forfærdeligt at alle døre og vinduer bliver åbnet selvom det er december måned - og jeg fatter det stadig ikke tager stegen ud af ovnen og står og kigger lidt på den. Den ser da fin nok ud... Hm... Var den siv kurv der sort før? Ups! Måske den ikke skulle med i ovnen

MosterNinni

MosterNinni

90 indlæg
 • Skrevet

Til hjemkundskab i 6. klasse skulle vi bl.a. lave småkager. Det gik fint, de kom i ovnen og ud igen. Mens alle de andre gruppers kager var fine og knasende, var min gruppes dog nogle små, fedtsydende, sorte gnallinger. "Hvorfor nu det? Vi har da fulgt opskriften?" Stor mystik, indtil jeg havde nærstuderet opskriften igen og stillede spørgsmålet "Øh, har nogen husket at putte mel i dejen?" Det var der så ikke. Efter et skvæt mel og en ny tur i ovnen blev kagerne faktisk spiselige.

Klumpemus: Kender fornemmelsen - jeg lavede nogenlunde det samme engang. Det var så bare med en hjemmestrikket grydelap, så røgmængden var heldigvis begrænset...

Ninni, 29 år

Polishaholic

Polishaholic

381 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Da min kæreste fyldte 20, her i efteråret, havde han inviteret familien af flere omgange, så de alle også kunne se hans nye lejlighed. Da vi står med et fad der bare venter på at komme i ovnen, vælger fadet så ( AF SIG SELV!?) at smadre mod gulvet. Resultatet var et helt smadret porcelænsfad og en omgang god lasagne udover hele gulvet. Selvfølgelig vælger den dags gæster også lige at komme en halv time for tidligt, hvilket ikke rigtig hjalp os, som var igang med rengøring samt at lave en ny omgang mad...
Maria, 18 år

Polishaholic

Polishaholic

381 indlæg
 • Skrevet

Nogle veninder og jeg, havde for kort tid siden, aftalt at vi skulle julehygge. Så selvfølgelig skulle der bages pebernødder! De bliver rullet, små fine og faste kugler der sættes ind i ovnen. Da de har fået hvad de skal have tager vi pladen ud - et stort stykke pebernød, ups - måske skal de ikke ligge så tæt en anden gang!
Maria, 18 år

lalala-Christina-A

lalala-Christina-A

47 indlæg
 • Skrevet

mig og en veninde skulle engang lave pandekager hjemme ved hende! lige pludslig er der ild i kogepladerne og et viskestykke, vi aner ikke hvad vi skulle gøre! så hendes tvillinge bror måtte lætte sig fra køkkenboret og harry potter bogen og komme over til kogepladerne og slukke branden med et glads vand!
det var vel i 5.-6. klasse eller sådan noget! men vi griner stadig af det hvergang vi laver pandekager

ChristineCa

ChristineCa

12 indlæg
 • Skrevet

Min kæreste skulle flytte og mens vi ventede på flyttemændene ville jeg være sød og varme rundstykker. Jeg er aldrig i køkkenet og lever generelt af havregryn med rosiner, frugt og yougurt. MEN HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE AT VARME 2 FROSNE RUNDSTYKKER?! Min kæreste har gennemlevet en del køkkenkriser sammen med mig, og han fortæller derfor at rundstykkerne bare lige skal i ovnen en 10 minutters tid. Selvsikkert propper jeg de frosne rundstykker i MICROBØLGEOVNEN og smutter ind i stuen for at hjælpe med forberedelse af flytning. I løbet af ganske få minutter lugter der mærkeligt... efter lidt længere tid lugter der MEGET mærkeligt, og lidt efter lugter der brændt OG der kommer sort røg ude fra køkkenet. Min kæreste løber ud i køkkenet og flår microbølgeovnen op, hvorefter en tyk, sort/brun, ildelugtende og sikkert næsten giftig røg brager lige ud i hovedet på ham. Hele lejligheden er sat til i røg og så kommer flyttemændene.... det var ret uheldigt og jeg var virkelig ked af det. Microbølgeovnen lugter stadigvæk forfærdeligt hver gang man tænder den, selvom det er et halvt år siden. Rundstykkerne fik en flot sort farve og en forkullet konsistens (se billede). Sådan en oplevelse giver ikke ligefrem mod til at gå i køkkenet igen....

Vh Christine Callisen, 23 år og stadig en katastrofe...

MrsLittle-thing

MrsLittle-thing

856 indlæg
 • Skrevet

Den dag min mand kom hjem på orlov fra Afghanistan, ville jeg lave noget lækkert mad til ham. Mest han sov på sofaen, stod jeg rigtig som lille en lille kok i køknet og ville gøre mit bedste. Da jeg ville se til kartoflerne i ovnen, stod det pludselig ud med røg og brandalarmen gik i gang. Og den larmede RIGTIG meget. Min mand styrede op af sofaen (Stakkels fyr, med jetlag og det hele) og rendte forvirret rundt. Røgalarmen blev stoppet og vi grinte bare af det.
Et par dage senere lavede jeg præcist samme stund.

Mia, 21 år.