1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Hjælp os til selvtilliden!

Hjælp os til selvtilliden!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej Woman!
Jeg syntess virkelig det kunne være en god idé, hvis i lavede nogle artikler der kunne hjælpe os med at få selvtilliden tilbage, f.eks. efter kæresten har været utro, viljen til at acceptere sin krop, og til at få det løft i selvtilliden så man kan tage på stranden til sommer og tænke; Jeg er lækker i min bikini, selvom at brysterne hænger en smule, og der er lidt for meget på siderne .. Hjælp os til at få selvtilliden tilbage, og hjælp os til at få den lille djævle der sidder på skulderen og bestemmer hvad du må spise og hvad du skal syntes om dig selv, væk..
Personligt har jeg en rigtig dårlig selvtillid, syntes ikke at min krop er som den skal være overhovedet, og syntes generelt bare ikke om mig selv. Det går mig utrolig meget på, og også min kæreste, at jeg ikke kan acceptere mig selv som jeg er, selvom jeg er alt for tyk efter mit eget hovede, og ikke særlig køn ...

HJÆLP OS TIL SELVTILLIDEN!

lulala

lulala

4813 indlæg
  • Skrevet
Deleted
emlobran

emlobran

57 indlæg
  • Skrevet

Jeg synes at det er en rigtig god idé!
Jeg har selv haft en masse problemer med min kæreste, som har ødelagt min selvtillid fuldstændigt. Jeg følte faktisk at jeg skulle vælge mellem mig selv og forholdet. Jeg er stadig i tvivl om jeg vil risikere at leve i et usundt forhold med mig selv sammen med min kæreste, eller om jeg skal ofre ham for at få det godt med mig selv.
Det ville være super fedt med en "guideline" eller noget i den stil, så vi måske kunne få selvtilliden tilbage, og samtidig beholde kæresten.

Thumbs up!

CecilieDevantier

CecilieDevantier

2 indlæg
  • Skrevet

det ville vaere vidunderligt med en sådan artikel!! isaer med hvordan man laere at acceptere sin krop når den vender en ryggen efter graviditet og amning :/