1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Hvilke traditioner har du med dine veninder?

Hvilke traditioner har du med dine veninder?

RikkeR

RikkeR

64 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Til en artikel om venindetraditioner søger jeg venindegrupper, der har lyst til at fortælle Womans læsere, hvad de laver, når de er sammen.

Har du og dine veninder en aftale om altid at klæde jer ud som roligans og se landskamp sammen? Køre Danmark tyndt på motorcykel en gang om året? Spille luftguitar i sofaen hver anden lørdag? Eller noget helt fjerde?Ingen traditioner er for skøre til at være med!

Hvis det lyder som noget for dig og dine veninder, skal du sende mig en mail på [email protected], hvor du kort fortæller, hvor mange veninder I er, hvor I kender hinanden fra, og hvad traditionen går ud på. Vedhæft gerne et par billeder af jer sammen.

Kh Rikke, journalist på Woman

kirsebærblomst

kirsebærblomst

4623 indlæg
  • Skrevet

Jeg har to hjerteveninder, som jeg har kendt altid Vi tre har en tradition i forbindelse med Januarudsalg hvert år.

Klokken 07:00 står vi ude foran Salling og venter på, at dørene åbner (Vi er fra Århus). Så shopper vi ellers i Salling indtil klokken 10, hvor resten af butikkerne åbner (og tre timer ikke ikke langt tid, for der er METERlange køer den dag) og i mellemtiden spiser vi morgenmad, som vi køber i Sallings bager og på den måde hygger vi os rigtig godt.
Og den dag plejer vi også at købe hinandens julegaver. Grunden til, at vi først giver hinanden gaver til Januarudsalg er:
1. Vi kan godt vente med at få gaver fra hinanden, til den næste månedsløn går ind, da vi alle er godt flade i december
2. Vi er alle tre sikre på at få, hvad vi ønsker os
3. Vi kan være heldige at finde det vi ønsker os på tilbud

Personligt synes jeg det er en rigtig dejlig tradition, som dog er lidt truet i år, pga. nytår rammer uheldigt (vi går alle tre i skole og skal starte mandag den 4.)

banara

banara

3 indlæg
  • Skrevet

Jeg går i klasse med fire veninder, og vi er alle bedste veninder. vi har en tradition med at lave en lille overraskelse for hinanden til vores fødselsdage, startede med mig da vi lige havde lært hinanden at kende vi prøver så altid at lave det sådan så vedkommende ikke skal finde ud af det, selvom det bliver sværere og sværere. men det gode er, at det ikke nødvendigvis skal være dyre ting. sidst, fik jeg fx. mi yndlings børnebog som jeg havde snakket om altid sammen med chili cheese tops, dem fra mcD derudover havde de været sammen og bagt en kage. små søde ting, som viser at vi har tænkt over det. min ene veninde har fødselsdag 3. januar. vi overraskede hende i tivoli. jeg bagte boller og købte hendes yndlingsjuice, vi lavede et "fake" sjovt kørekort, fordi hun er ved at tage det. det er rigtig hyggeligt, og man kan altid finde en måde at lave lidt personligt over det

*Sascha*

*Sascha*

2 indlæg
  • Skrevet

Jeg lærte mine bedste veninder at kende i Gymnasiet .. Min ene veninde havde jeg gået til gymmnastik med i de yngre år, men mistede kontakten med hende .. Vi så hinanden første skole dag og har hængt sammen hver dag siden .. Min anden veninde gik i klasse med min anden veninde og vi 3 har bare fundet sammen .. Vi har samme tossede humor og kan grine af ingen ting Vi elsker at tage i butikker sammen og bare tage en masse både grimt og pænt tøj ind i prøverummene og så gå helt amok
Da der var børne MGP havde vi besluttet os for at vi skulle "til bage i tiden", så vi købte en masse slik og sodavand og stenene MGP som i de gode gamle dage
Et at vores store fremtidige planer er at når Sex and the city 2 kommer i biffen, skal vi have flot tøj på, ud og spise og så i biffen og se filmen - bare os 3

Christina9

Christina9

0 indlæg
  • Skrevet
Deleted
HeidiH

HeidiH

26 indlæg
  • Skrevet

Hej

Vi er 5 veninder, som holder sammen i tykt og tyndt.
Vi mødes hjemme hos mig i en lejlighed på 38 kvm hvor der egentlig ikke er meget plads, men dette gør det blot hyggeligere. Vi ser "Top Models" sammen og nu hvor Paradise Hotel er begyndt ser vi selvfølgelig også det! Allesammen sidder vi i min sofa, helt klemt samme, med hver vores glas vin, mens vi skolver dessert i os. Det er en aften hvor vi snakker om ALT, spiser lækker middage og får os et glas vin. Vi elsker at diskutere ugens episoder af Paradise Hotel og Top Models. Vi er bestemt ikke altid enige, men det gør kun det hele sjovere.
Vi har alle travlt med hvert vores, så derfor er det bare SÅ fedt at have en dag i ugen hvor det er "veninde-tid"!
Vi er vidt forskellige, men det er det der gør os så unikke. Marie er den søde og yndige pige, som bor med sin kæreste i en lejlighed hvor er alt er lystrødt. Mai er singlen som lever livet og elsker at være fri. Anne er den "hårde" pige som ved hvad hun vil og som ikke er bange for at sige sandheden. Jeg er den sjove som altid kan underholde med imitation af en kendt komiker eller filmstjerne og Katrine er "no stress" pigen, som ALTID kommer for sent og som ikke er til at få kontakt med fordi hun aldrig har taletid!
Udover at mødes hver torsdag, har vi også en fast tradition om at tage i byen og give den gas, hver lørdag. Vi er party girls og vi har det bedst i vores eget selskab.
Katrine er nu flyttet til Århus hvor hun studere statskundskab. Men hun kommer hjem jævnligt også giver vi den max gas.

Heidi