1. Forum
 2. Debatten
 3. Woman Søger
 4. HVOR MØDTE I HINANDEN?

HVOR MØDTE I HINANDEN?

StineB

StineB

12 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Woman søger tre par, der har mødt hinanden på en helt særlig eller speciel måde.
Har du og din kæreste mødt hinanden i køen i Netto, på en genbrugsstation, da du var ved at smide alle din ekskærestes ting ud eller måske da I begge blev afvist i døren på et diskotek?

Hvordan kom I i snak, hvornår vidste I, at det skulle være jer og var I lige ved ikke at tage kontakt til hinanden? På Woman elsker vi kærlighedshistorier og vil gerne glæde vores læsere med dem.
Så har I lyst til at dele jeres historie med os og få taget nogle lækre billeder, skal I sende en mail til [email protected] og skrive lidt om, hvordan I mødte hinanden og gerne vedhæfte et par vellignende fotos.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Kærlig hilsen
Stine Bjørk, journalist på Woman

truntemus

truntemus

46 indlæg
 • Skrevet

Jeg flyttede hjemmefra for halvandet år siden, til en lille lejlighed på Nørrebro. En aften banker min nabo på døren, han vil låne noget te da han har ret ondt i halsen. Jeg tilbyder så at lave en mjødtoddy, da det altid hjælper når jeg er syg. Det siger han ja tak til, og til gengæld inviterer han mig indenfor ved siden af til noget italiensk pålæg og brød. Vi faldt i snak, jeg syntes i starten at han ikke rigtig var min type, men vi begyndte at spise sammen næsten hver aften. Så der gik ikke så lang tid inden vi begyndte at kysse.

Nu har vi været sammen i et år, og vi bor stadig lige ved siden af hinanden, og de vi har hele øverste etage for os selv, er det næsten som en stor lejlighed.

Det er ret sjovt for hvis vi havde mødt hinanden et andet sted, var vi nok ikke endt sammen, da vi er så forskellige.

cawina

cawina

0 indlæg
 • Skrevet
Deleted
xisabella

xisabella

6 indlæg
 • Skrevet

ååååh, det var en sød historie!

den_pinlige

den_pinlige

8 indlæg
 • Skrevet

Hej alle. Jeg mødte min udkårne over en omgang høvdingebold i skolen.Han var 9 klasse og jeg selv 8. Havde aldrig rigtig lagt mærke til ham men den gymnastik time var vi de eneste tilbage( på hver sit hold.) han lod mig self vinde Inviterede ham med til en lille fest og det endte med at jeg sad på hans skød og så ham i øjene i 6 HELE timer!! ( han bliver ved med at sige det var den bedste dag i hans liv) NÅÅÅRHH) Dagen efter kyssede vi allerførste gang. Nu har vi fundet sammen igen FOR 4 GANG. Den her gang er bare anderledes for nu taler vi om børn og hus. LÆNGE LEVE SVEDIGE GYMNASTIK TIMER

rijaH

rijaH

2 indlæg
 • Skrevet

Jeg mødte min kæreste på nettet. Dog ikke på den helt traditionelle måde. Jeg spiller nemlig World of warcraft og det var der igennem jeg mødte ham
Vi havde en masse fælles venner som spillede det og vi sad når vi spillede på et voiceprogram så alle kunne snakke sammen og lidt efter lidt kom vi mere i snak og efter et par uger udvekslede vi mobil nr. og begyndte og skrive meget sammen og så aftalte vi at mødes en fredag, hvor han hentede mig efter job og han blev hele weekenden Nu bor vi sammen og har været i hinandens selskab i omkring 2½ år

Skou91

Skou91

55 indlæg
 • Skrevet

Sikke nogle dejlige historier : ) Bliver i godt humør.

Min kæreste og jeg mødte hinanden første gang, da jeg havde min første dag på mit nye fritidsarbejde. Da jeg går ud af en dør kommer han imod mig, og jeg holder døren for ham. Han smiler sødt og i 2 måneder efter det "første blik" blve han ved med at holde pause samtidig med mig. Hver gang han skulle købe noget, blev han ved med at stille sig i den kø, som tilhørte den kasse, som jeg sad i. lige meget hvor meget kø der var.
Jeg tog en dag et skidt, ved at hjælpe ham med en masse varer, og vi stillede dem på plads sammen.
Herefter så jeg ham ikke igen og jeg tænkte at nu var alt håb ude, men så dukker han en dag op ved min kasse (vi arbejdede sammen i et supermarked). Hans arm var i slynge og han fortalte at han var faldet på skateboard og havde slået armen ud af led, men at han bare var NØD til at have mit mobil nummer. Så det fik han, selvom der var masser af kø. Han skrev om aftenen, da jeg havde fået fri, og så kørte det ellers bare der ud af. Og det var først her jeg fandt ud af at han næsten er 3 år ældre en mig. (jeg er 18 og han bliver snart 21).
En uge senere kyssede han mig første gang.

Han har hjulpet mig igennem de mest forfærdelige ting, som min familie har oplevet, og han har været en enorm stor støtte. Nogle gange tænker jeg at det er utroligt hvad han ved om min familie og stadigvæk ikke løber skrigende bort.

Det er nu snart 10 måneder siden. Han er min første 'rigtige' kæreste og jeg er hans, og vi har det stadig dejligt sammen.
(han arbejder stadig i supermarkedet, mens jeg har fundet mig et andet fritidsjob).

Malou

Malou

160 indlæg
 • Skrevet

Jeg har en sjov én:
Min veninde skulle til gynækolog, og da hun kom frem viste det sig at hendes læge var sygemeldt.. men der var en vikar e.l. i stedet. Det viste sig så at det var denne her 22-årige fyr der var i gang med at uddanne sig til læge og var på turnus.. Han fik lavet undersøgelsen og bagefter snakkede de sammen og udvekslede numre!!!! Den dag i dag er de sammen på 3. år

omgkitteh

omgkitteh

68 indlæg
 • Skrevet

Malou sagde:

Jeg har en sjov én:
Min veninde skulle til gynækolog, og da hun kom frem viste det sig at hendes læge var sygemeldt.. men der var en vikar e.l. i stedet. Det viste sig så at det var denne her 22-årige fyr der var i gang med at uddanne sig til læge og var på turnus.. Han fik lavet undersøgelsen og bagefter snakkede de sammen og udvekslede numre!!!! Den dag i dag er de sammen på 3. år

Hahaha, det er altså en skæg historie xD

prnl

prnl

83 indlæg
 • Skrevet

Min venindes mor havde fået en ny kæreste og denne nye kæreste havde en søn, også på vores alder. Længe havde hun sagt jeg skulle møde ham, og en dag hvor vi tilfældigt på tog på et visit på en anden bar end den vi festede på først, er han der. Han er rigtig sød, men heldigvis har han en endnu sødere ven med.

Min veninde og jeg sidder og snakker ved et bord, og pludselig står der en dreng bag os og falder ind i samtalen (min venindes mors kærestes søns ven) og han byder mig på en drink. Til det svarer jeg: Jeg vil meget hellere bare have en øl. Han siger så: Allerede der begynder jeg at kunne lide dig, mens han ligger armen omkring mig.

Tidligt om morgenen kyssede vi, og gik gennem byen hånd i hånd, jeg med vanter på og røde kinder, han med det dejligste smil og manglede stedfornemmelse, fordi han er fra en anden by.
Det udviklede sig og i dag har vi været kærester i næsten halvandet år.

Jeg takker til den dag i dag min veninde og hendes "bonusbror" for at vi mødte hinanden, min kæreste og jeg.