1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Hvordan har du jokket i familiespinaten?

Hvordan har du jokket i familiespinaten?

Idafb

Idafb

6 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Har du kastet op i døbefonden til niecens barnedåb, lagt an på fætteren til moster Olgas fødselsdag eller er din lilla dildo blevet afsløret af din mormor? Eller er du kommet til på andre måder at gøre noget piiiiinligt til familiekomsammenen, der gør det svært at opretholde dit image som pæn, søg og uskyldig datter, søster eller barnebarn? Så del det med alle os andre, der også har jokket i familiespinaten. Skriv fluks en mail til mig på [email protected] eller et indlæg her på debatten. De bedste historier kommer med i næste nummer af WOMAN – og du kan selvfølgelig være helt anonym, hvis du ønsker det.

Mange hilsner

Ida
- Freelancejournalist, WOMAN

xLBN

xLBN

18 indlæg
  • Skrevet

Jeg var til studenter fest ved min fætter.
Min eks kæreste kom med sin nye kæreste og jeg tænkte:" Jeg skal fandme vise ham hva han går glip af!" Aftenen gik fint, jeg spillede kostbar og drak. Men en øl blir hurtigt til 10 shots og en flaske gajol.
Så pludselig stod jeg der mega stiv og dansede op og ned af en rippe som stod i forsamlingshuset.( der skal siges jeg ikke er født til at være stripper ) Men imens jeg stod der sang jeg og smed næsten alt tøjet. Glemte tid og sted. faldte jeg ned og brækkede mig midt på gulvet hvor jeg lå....
Derefter sagde min fætter : du kommer altså ikke med til næste fest!
Før kaldte de mig lolle. men nu er det stripperbræk!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Jeg var til en af de første fester hos svigerfamilien hvor der blev severet alkohol. Min mand har mange søskende og en af hans store brødre havde jeg ikke rigtigt kunne snakke med. Troede ikke han kunne lide mig, så efter en masse vin osv tog jeg mod til mig.
Den fik ikke for lidt, hvad fanden jeg havde gjort siden han havde noget i mod mig! >
Han kigger lidt på mig hvorefter han siger.. Jeg forstår altså ikke hvad du siger..
Tog flugten men var bustet!
Hele familien snakker om det endnu og det er 4 år siden. Men hey.. fandt ud af han ikke har noget i mod mig..

Mit råd.. Drik aldrig sammen med svigerfamilien!!