1. Forum
 2. Debatten
 3. Woman Søger
 4. Hvordan tackler du andre kvinder i hans liv?

Hvordan tackler du andre kvinder i hans liv?

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej damer

Jeg kunne godt tænke mig at høre: Er der nogen af jer, der har problemer med de andre kvinder i jeres kæresteres liv - som for eksempel ex-kærester, veninder, svigermødre, kolleger osv... Er det ren jalousi fra jeres side, eller oplever I rent faktisk, at disse kvinder forsøger at 'stjæle' kærestens opmærksomhed fra jer?

Kom frit frem med alle jeres historier - og endnu vigtigere: Hvad I har gjort for at gøre forholdet til disse kvinder bedre?

Skriv her eller send mig en mail på [email protected]

Vh. RikkeHP

MB85

MB85

18 indlæg
 • Skrevet

Hej Rikke

Jeg er godt nok single lige pt., men for ikk så forfærdelig længe siden, havde jeg en kæreste som var meget populær hos damerne. Én ting var at han havde mange pigeveninder (hvilket er helt ok), en anden ting var at han havde ligeså mange ex-kærester! Det skræmte mig lidt og må ærligt indrømme, at det lage et lille pres på mig, for han var stadig venner med dem... allesammen Den ene af ex'erne havde en periode hvor hun blev ved med at ringe og skrive til ham flere gange om dagen og på mærkelige tidspunkter. Hun skrev til ham på et tidspunkt at, hun følte at jeg var en trussel for deres venskab, men så tog jeg tlf. og ringede til hende at det skulle hun ikk bekymre sig om, for hvis det kun var venskab og ikk et forhold hun var ude efter, så sku jeg nok lade være med at protestere
Jeg lovede mig selv ikk at blive jaloux, og bildte mig selv ind at han ville sige til mig hvis han ville ha' en anden. Meeen... som vi kender det er det ikk altid det går efter vores hovedet
Jeg stolede på ham og han gjorde det klart for mig at det var kun mig han havde lyst til og at jeg ingen grund havde til at tro andet. I dag snakker vi stadig sammen og tror at han ville have sagt noget, hvis han havde ligget og fjollet rundt ved siden af.

Det var i hvert hvad jeg havde at sige
Håber det hjalp noget

Mega_Naiv

Mega_Naiv

300 indlæg
 • Skrevet

Hej Rikke,

Jeg har selv været en af de ”andre” kvinder og var en stor del af grunden til at min ven og hans kæreste gik fra hinanden.
Vi aldrig så meget som kindkyssede eller overskred den slags grænser, men der var utroligt mange sms’er hvor der stod ”min engel” ”baby” og ting som ”du den dejligste” og vi var egentlig bare utrolig meget sammen.
Når jeg ser tilbage kan jeg godt forstå at hun var ved at rive håret ud af hovedet på sig selv over vores venskab.

Især fordi at vi i dag er kærester.. Jeg har til gengæld et utroligt afslappet forhold til at de to stadig er i kontakt, er generelt ret afslappet omkring hans omgang med andre hunkønsvæsner.
Jeg ved jo godt at det er mig han vil have, for han har helt selv valgt mig.

LolleFreja

LolleFreja

6 indlæg
 • Skrevet

Hej Rikke
Jeg er normalt ikke særlig jaloux af natur, men min kæreste har en veninde som bare driver mig til vanvid...
Kæresten og jeg har nu været sammen i snart 8 måneder, men vi har kendt hinanden i 18 måneder (nogle er bare lidt langsomme i optrækket )
Vi startede ud som venner, hvor han fortalte om denne pige han kendte (lad os kalde hende Trine). Trine var en pige han engang havde haft følelser for, men nu havde situationen ændret sig og han vidste ikke rigtigt længere hvad han ville. Efter noget tid valgte vi at flytte sammen (som venner) og pludselig var Trine meget interesseret i at blive gode venner med mig (hun kontaktede mig via facebook og skrev emails til mig, uden han vidste det, jeg fortalte ham det dog selv og viste ham hvad hun skrev) forholdet mellem mig og min daværende ven (nuværende kæreste) udviklede sig og vi blev tættere og tættere og opdagede at vi begge havde følelser for hinanden og begyndte derfor så småt at være kærester. Nu strammede Trine's emails til og hendes tone blev stærkere og stærkere og nu fik jeg straks indtrykket af "Stay off, he's mine" - men jeg var da ligeglad, hun var jo ikke min ven og han havde ikke følelser for hende længere - så hvorfor skulle jeg opgive en rigtig god fyr til en pige som han højest sandsynligt ikke ville noget med...
Nu er situationen at mig og kæresten er i et langdistance forhold (Han bor på den anden side af jorden) og som om det ikke er svært nok i forvejen, så er hun også der hvor han er... så nu går hun bevidst og skaber mistillid mellem mig og ham. Har snakket med ham om det, og han garantere for at der ikke sker noget mellem dem... og det tror jeg hellere ikke, men så igen... han havde engang følelser for hende... de kunne jo godt blusse op igen... Nu er vi kommet til et punkt hvor han er ved at blive træt af at jeg ikke stoler mere på ham og derfor spørger jeg ikke længere, men går og gemmer det i mit hoved.
Har overvejet muligheden at bede ham om at stoppe med at snakke med Trine, men...
punkt 1: Vi har kun kommet sammen i 8 måneder - de har været venner i over 8 år
Punkt 2: Vi er i et langditance forhold - jeg skal besøge ham her i sommerferien og så skal vi se om vi kan forsætte vores forhold eller om afstanden har gjort det for svært for os
Punkt 3: Hvis jeg allerede nu, efter 8 måneder vil til at bestemme hvem han skal hænge ud med, så kan jeg da vist lige så godt finde halsbåndet frem med det samme... vil bare ikke være en af de piger der holder deres kærester i så stram snor.

Håber det gav mening Ellers så spørg igen

Knus LolleFreja

DenLillePingvin

DenLillePingvin

27 indlæg
 • Skrevet

jeg har overhovedet ikke noget imod at kæresten har gode venskaber med andre piger. er single lige nu, og efter mit sidste "rigtige" forhold fandt jeg ud af at jeg nok egentlig mest er til åbne forhold, altså hvor man gerne må have noget med andre en gang imellem. eneste krav er at min kæreste ikke må være for træt til at kneppe mig fordi han lige har været sammen med en anden, og at han bruger kondom hver gang selvfølgelig.

grunden er nok at jeg selv gerne vil have lov til at flirte, kysse og være sammen med en anden hvis det er det jeg har lyst til. ved godt at der er mange der overhovedet ikke kan forstå det, men det fungerer for mig, nok fordi der for mig er meget stor forskel på kærlighed og sex, og synes ikke nødvendigvis de to behøver være paralelle.

min sidste x-kæreste er jeg rigtig gode venner med. det er ca. 1/2 år siden vi gik fra hinanden, og går og tænker på at han nok også snart finder en ny. i den forbindelse kan jeg godt blive lidt nervøs for hvordan en evt. ny kæreste vil påvirke mit forhold til ham, selvom jeg ikke kan se hvorfor, for i forhold til ham er jeg egentlig mere "en af gutterne". ville simpelthen HADE hvis hun skulle gå og være nervøs for om vi lavede noget sammen (vi har sex en gang imellem, men der er ingen følelser, bare hygge når vi begge er trængende), for jeg kunne aldrig finde på at være sammen med ham mens han havde en kæreste. det ville simpelthen være for usselt af mig, for så ødelægger jeg jo noget godt for ham.

det var min side af sagen

AKLWK

AKLWK

72 indlæg
 • Skrevet

Hey!

Min kæreste havde en af hans bedste veninder boende hos ham i et stykke tid fordi hun skulle find noget arbejde i hovedstaden. Fair nok, stoler nok på ham til at ikk mistænke det. Det ver meningen hun skulle bo der i 3 uger og så flytte i en lejlighed hun havde lejet.

Det endte så med at hun blev i hans lejlighed i 1½ måned hvor hun skiftende boede hos min kæreste med hendes kuffert og hos hendes egen kæreste hvor hun bæremst var på besøg..

Jeg tilsidst blev nødt til at sige noget til ham om.. jeg spurgte hvad hun lavede der når hun nu havde sin egen kæreste og hvorfor han ikk hjalp hende, og at hun boede der.. Min kærete konfronterede hende så med det fordi han osse var begyndt at blive lidt træt at det hele ikke at have nok privat tid sammen med mig, osv.

I tiden hvor jeg nogle gange sov hos ham hvor hun var der, snakkede jeg selføligt høfligt til hende osv. det viste sig så at hun var begyndt at fortælle løgne om mig til min kæreste og løgne om min kæreste til mig.. hvilket endte med at vi var små irriterede på hinanden uden at vide hvorfor.. Det viser sig så at hun har manipuleret mig til at give min kæreste mindre opmærksomhed og omvendt.. Så endelig sætter vi os ned og snakker sammen og så viser det sig at hun osse en anden gang har prøvet at gøre det samme med min kæreste's bedste ven.. så hun SELV kunne få mere opmærksomhed fra min kæreste. Ret klamt, men ok. En dag efter blev hun bed om at tage hjem til sin kæreste og komme at hente sine ting i min kæreste's hus. Siden har han ikk talt med hende.. =)

For mit vedkommende, blev jeg ret sur over den måde hun prøvede at få mere opmærksomhed fra min kæreste på, plus at hun prøvede at spille os ud mod hinanden på den måde!!

Jeg er ikk den jaloux type, så at tackle hans veninder behøver jeg ikk rigtigt.. Siger bare pænt hej og stoler på at jeg er den af dem alle hans helst vil være sammen med in the end of the day, som han siger..

Papercuts

Papercuts

431 indlæg
 • Skrevet

Nu har jeg fået en anden kæreste siden, men jeg kan godt huske hvor besværligt det var med min ex. Hverken før eller siden har jeg været jaloux, men han bad nærmest om det.
I starten fortalte han mig at samtlige ekskærester han havde haft havde slået op pga jalousi. Og jeg skulle nok finde ud af hvorfor.
Når jeg kom ind hvor han sad ved pc'en var det første han gjorde at minimere msn-vinduer. Hvis tlf ringede gik han udenfor at snakke. Og han kunne ikke sige fra hvis han fik tilbud fra andre piger, men lod det bare svæve. Desuden havde han flirtet med en pige før jeg nappede ham, de var også til fest sammen - alligevel vidste hun ikke han var optaget før 1-2 mdr efter. Og hun blev selvfølgelig ked af det.
Men det skulle åbenbart ikke ende der. Jeg vågnede en nat ved at han kaldte mig samme navn som pigen, han havde flirtet med, talte helt anderledes til mig og lå og krammede mig. Selvfølgelig kan man drømme, men hold op hvor blev jeg ked af det. Jeg har så også senere fundet ud af han flere gange har fortalt hende hvor dårligt han havde det med mig, at han gerne ville i seng med hende osv.
Desuden havde han en pige han havde haft rigtig meget cybersex med. De fortsatte så med at udveksle porno og snakke om 'kan du huske da vi...' indtil jeg opdagede det (efter over 1 år?) og sagde jeg ikke brød mig om det.
Det der gjorde jeg fik nok og endelig indså vi slet ikke havde samme grænser, var da han oprettede profiler på dating- og sexdatingsider. Det er bare ikke ok - heller ikke 'for at se på billeder. Der er jo tusindvis af pornosider.
Jeg er så glad for at være sluppet af med at gå og tænke over om det var mig der overreagerede og var paranoid. Sexlivet var heller ikke noget at råbe hurra for. Jeg fik noget en gang hver/hveranden måned og resten ordnede han til nettet. Skulle ikke undre mig om det var til sexchat.
Det eneste der ærgrer mig er at der gik så lang tid før jeg fik taget mig sammen til at gå. Den dag i dag kan han stadig ikke forstå jeg blev sur når jeg gjorde. 'For han ville jo ikke gøre sådan igen'

Rødstrømpen

Rødstrømpen

0 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Janni90

Janni90

18 indlæg
 • Skrevet

Min kæreste har det sådan, at jeg (helst)ikke må snakke for godt med mine eks'er, hvilket har givet store debatter mellem os, da jeg har en del eks'er som jeg snakker kanon med og som i øvrigt er nogle af mine bedste venner. Meeeen hvis der bliver skrevet for meget med dem eller jeg skriver "smukke/søøde" eller lign. Så er der ballade. Det er af den simple grund at min kæreste er "bange for at miste mig", hvilket i mine ører lyder mere som "du har engang knaldet ham, det holdte ikke. Så kom videre!". På et tidspunkt var det så slemt at min svigermor begyndte og kommenterer at jeg havde kontakt med mine eks'er, og der trak jeg ligesom stregen og sagde:" Nu er det fandme nok. Jeg snakker med dem jeg har det godt med og sådan er det bare. Hvis ikke I kan indfinde jer med det, så er det jeres tab!" Det var ikke meget ros jeg fik for det, men det hjalp min kæreste har den dag i dag accepteret at jeg snakker med dem, men tilgengæld er der ingen "smukke, skat, søde osv."

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted