1. Forum
 2. Debatten
 3. Woman Søger
 4. Sjove hævnhistorier søges!

Sjove hævnhistorier søges!

SofieK

SofieK

18 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Har du taget en grusom hævn?
Woman søger forsmåede kærester, der kan fortælle om en morsom hævn

Har du sået græs i din utro kærestes væg-til-væg tæppe? Eller lavet konfetti ud af hans tøj? Woman søger de bedste historier om hævn over ekskærester, kærester, mænd eller elskere.
Har du fået lettet dit vrede hjerte på en sjov eller en rigtig grusom måde, så skriv din historie ned og send den straks til [email protected]

Hævn-historierne kommer i Woman, og du vil naturligvis være anonym, hvis du ønsker det.

Glæder mig til at høre alle jeres historier.-

SofieK

SofieK

18 indlæg
 • Skrevet

Hej alle

Tak for jeres historier. Jeg mangler dog stadig en del, så bare bliv ved med at sende dem til [email protected]

Hilsen Sofie

MioMao

MioMao

709 indlæg
 • Skrevet

Jeg har (desværre) aldrig rigtig fået taget en god hævn over nogen, ellers ville jeg da gerne have bidraget med min historie.
Skriver egentlig bare lige for at spørge om det er LePinks indlæg om hævn (hvor hun spørger hvad tøserne herinde har gjort som hævn mod deres ekskærester) som gav jer ideen til artiklen?

Spørger bare fordi jeg kan se at dette er lagt ud 6 dage efter hendes indlæg, og eftersom jeg kender hende privat kunne det være lidt sjovt at vide om det er hende som har givet jer inspiration til denne artikel

SofieK

SofieK

18 indlæg
 • Skrevet

Hej MioMao

Nej, det var nu ikke derfor vi fik idéen. Men hvis der er nogen, der har svaret på hendes indlæg, vil jeg da gerne vide, hvor i debatten, det er, så jeg kan læse svarene!?

Kh Sofie

MioMao

MioMao

709 indlæg
 • Skrevet

Du har fundet tråden kan jeg se.. og der er nemlig en masse gode svar derinde

Den.Lille.Anemone

Den.Lille.Anemone

679 indlæg
 • Skrevet

jeg havde engang en veninde som led af depression. jeg var ikke så gammel dengang 14-15, men vidste dog stadig godt hvad jeg lavede. hun ville efter noget tid ikke længere tage sin medicin (uden jeg vidste det), og begyndte mere og mere at være grov og led over for mig, svine mig til på det væreste og sådan noget. hun kunne selfølgelig ikke gøre for det, det vidste jeg bare ikke.
hun havde i mellem tiden snakket om at hun havde to x kærester, som hun stadig var helt vild med. lad os kalde dem A og B. hun var allermest vild med A, og jeg snakkede med dem begge. i den tid var jeg så sur på hende, så jeg endte med at gå med ham i seng hehe, men seriøst har aldrig prøvet en der var så dårlig i sengen, så jeg kunne jo ikke tabe noget, da jeg egentlig var ligeglad med ham. gad jo ikke beholde ham som b-ven. når men så fortalte jeg hende kort og kontant om ham, og hun brød grædende sammen. jeg var i mellem tiden faldet lidt for B, men ville stadig gerne fortælle hende at jeg havde været sammen med B, men uden at A skulle vide det. for på det tidspunkt havde jeg en del kørende med dem begge. tænkte mig vist ikke om. når men det kom så frem til sidst at jeg havde været sammen med B, og Á blev virkelig ked, fordi han troede vi var sammen, og B blev sur over at jeg havde været sammen med A. hun fortalte dem begge jo alt.

Nearly-good

Nearly-good

9 indlæg
 • Skrevet

Man kan ikke sige at det var mig der tog hævn, men jeg fik min hævntørst stillet.
Jeg havde været kæreste med en fyr der var et par år ældre end mig i et par måneder. Han havde været vild med mig længe og en aften besluttede jeg mig for, han sku egentlig var cute. Vi blev kærester og var meget sammen, dog tit i selskab med fælles venner og min bedste veninde! En sød og sjov pige men som ikke havde det bedste ry.... Og hun kunne heller ikke holde fingrene fra min kæreste som hun forførte(sådan følte jeg det dengang) i mit hus, min seng, til min fest.
det kunne jeg ikke bære og jeg slog op med ham og droppede også veninden. Det var rigtig hårdt for mig, da jeg følte mig svigtet, især da de så blev kærester!:'-(
men min selvtillid fik et boost i form af en microskopisk hævner!
Hun havde smittet ham med clamydia og de modtog nu begge behandling.
Hendes ry blev endnu mere blakket og han fik fornøjelsen af at få stukket en lang vatpind op i penis, hvilket jeg har hørt er meget ubehageligt.. revenge comes best served on a stick>

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted