1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Sørger veninder

Sørger veninder

stine.95

stine.95

42 indlæg
  • Skrevet

Hej alle sammen jeg skriver fordi jeg sørger veninder som overskriften siger 😊 jeg er fra hobro og har desværre mistede en del veninder da vi har fået kærester alle sammen og er flytte hver sit sted hen 😊 har da lidt veninde tilbage jeg ser en gang i mellem men synes det kunne vær rart at lære nogle nye at kende 😊 jeg er 20 bliver 21 i år 😊

Punk-girl

Punk-girl

15 indlæg
  • Skrevet

Hej Stine.95 

Kunne du tænke dig at fortælle lidt om dig selv? :) Jeg er en pige på snart 20 år som bor godt 20 minutter fra Hobro og selv går og føler mig lidt ensom til tider. Hvad er dine interesser og hvad er ellers spændende at vide om dig? :)

stine.95

stine.95

42 indlæg

Ja da 😊 jeg hedder stine og lige nu bor jeg sammen med min kæreste, til hverdag går jeg på hf som jeg er færdig med her til sommer, min interesse er hest men desværre gør duen at hest ikke kan være en del af mit liv lige nu, jeg kan også godt lide at gå i byen med mine venner men efter min kæreste og jeg flyttede sammen har jeg mistet lidt lysten til at tage i byen 😊 jeg er en sød og rar pige dog lidt generet 😊 jeg har to søskende en lille søster og en lille bror 😊 du må skrive hvis der er mere du vil vide 😊

alice.ck

alice.ck

1 indlæg
  • Skrevet

Hey. Hvis denne tråd er aktiv:

Jeg hedder alice og bor i Aarhus N så der er et stykke til Hobro

Jep er 21 og læser til lærer, for nogle år siden boede jeg selv i Hobro mens jeg læste i Aalborg, men det droppede til fordel for et halvt år i tyskland som at pair og nu lærer uddannelsn. 

 

Jeg kigger efter nye venner da dem jeg har er spredt ud over det meste af Jylland.  Så det vil være fedt med nogle lidt tættere på "hjemme"