1. Forum
  2. Debatten
  3. Woman Søger
  4. Søger gode råd til at finde ud af om han er utro?

Søger gode råd til at finde ud af om han er utro?

Truntepigen29

Truntepigen29

0 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
troller79

troller79

619 indlæg
  • Skrevet

Det med telefonen, der bliver lagt væk er desværre et meget godt tegn...

NefaTete

NefaTete

137 indlæg
  • Skrevet

Nu vil jeg ikke dømme din kæreste, da jeg ikke kender ham, og alle er jo forskellige.

Jeg vil også mene, at det virker noget underligt og mistænktsomt, at han lægger telefonene væk, når du er i nærheden. Men det kunne også være fordi han ikke vil have den forstyrrer jer?

Jeg synes også at man burde have mødt en bred del af vennekredsen samt tæt familie, efter 14 måneder. Jeg ville tro at min kæreste var flov over mig, eller noget, hvis jeg efter så lang tid ikke har set dem. Og ja, det med facebook er et godt spørgsmål. Det må være fordi han ikke vil virke til at være optaget udadtil? Ellers ville jeg ikke kunne se noget problem i at sætte dig som kæreste, når du nu en gang er det

Jeg synes tegnene er lidt klare. Jeg siger ikke at han er utro, men det virker som om han udadtil ikke vil reklamere med at han er optaget og har kæreste på.

mirabelle

mirabelle

228 indlæg
  • Skrevet

Det med at han ikke vil vise han er kæreste med dig via facebook, synes jeg er et åbenlyst tegn på han måske har eller er dig utro? evt. flirter med en som evt. ikke må se han har en kæreste? Jeg tror det fordi jeg kender en der har gjort det. som havde noget med en, mens hun havde en kæreste..

kattrine

kattrine

652 indlæg
  • Skrevet

Hm, ikke for at virke hård, men det med telefonen er simpelthen en latterlig udmelding. I mit hoved kan det sagtens være noget positivt, at din kæreste vælger telefonen fra imens i er sammen. Min kæreste og jeg er i et langdistance forhold og vi har altid vores telefoner på lydløs når vi er sammen - ganske enkelt fordi vi ikke har behov for at snakke med andre folk, når vi bruger tid på hinanden.. Synes ikke man kan bruge det som et tegn på "utroskab", medmindre du ved, at han skulle have private smser fra andre piger derpå.

Truntepigen29

Truntepigen29

0 indlæg
  • Skrevet
Deleted